TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner

Cele mai bune hoteluri pentru cupluri Antalya - Turcia 2022

we plan,
you make photos in
Hoteluri doar adulti Antalya

Hotelurile pentru cupluri din Antalya, Turcia, intra in categoria deluxe, cu servicii excelente si oferte de cazare All Inclusive. V-am pregatit oferte pentru vara 2022, care includ relaxare si activitati la piscina sau pe malul marii. Consultatii nostri sunt pregatiti sa va ofere cele mai bune sfaturi pentru ca, la final, sa luati cea mai inspirata decizie pentru vacanta dumneavoastra in Antalya 2022.

Arata mai mult

Filtrare rezultate
Reseteaza
Adauga
Alerta de pret
Numarul de stele
Filtrele cele mai populare
Statiuni
Tematica
2 hoteluri
Turcia Doar adulti
Favorit
Hotel Adam & Eve
5 stele
Hotel in Belek
- Vezi pe hartă
0% / 0 impresii
Royal Adam & Eve Resort din Belek face parte din categoria speciala a hotelurilor “adults only” (disponibil persoanelor mai mari de 16 ani), reprezentand o optiune de vacanta ideala pentru cupluri ce cauta relaxare, liniste, cupluri in luna de miere sau grupuri de tineri ce vor o locatie cu petreceri/DJ si mult entertainment, toate acestea oferite intr-un spatiu privat, dar generos (la dispozitie fiind Atrium, cel mai mare lounge de hotel din lume de 10 000 mp situat in Apple Garden). Amplasat la doar 1 km de centrul statiunii Belek, 35 km de Aeroportul International Antalya si 45 km de centrul orasului Antalya, Royal Adam & Eve Resort se intinde pe o suprafata de 100 000 mp, fiind inconjurat de paduri de pini cu deschidere directa catre plaja privata de nisip cu ponton. Construit in 2006, Adam & Eve Resort a avut parte de o ultima renovare in 2014.
De retinut: Favorit Travel Planner, Luxury, Pe plaja, Sezlonguri de plaja, Bar pe plaja, 5 stele, Ultra all inclusive

Arata mai mult

Preturi de la:

  • 22.10 - 31.10 / €100.0
  • 22.10 - 31.10 / €1054.5
  • 22.10 - 31.10 / €235.5
Anulare superflexibila.
Poti plati in rate!
Favorit
Hotel Rixos Premium Gocek
5 stele
Hotel in Fethiye
- Vezi pe hartă
0% / 0 impresii
Situat pe coasta turceasca a Mediteranei, in micul port Gocek, resortul Rixos Premium Gocek se incadreaza perfect in cadrul natural de exceptie cu pante muntoase abrupte inconjurate de paduri bogate de pini ce creeaza o atmosfera de maxima relaxare la malul micului golfului Gocek. Intinzandu-se pe o suprafata de 76 500 mp, Rixos Premium Gocek este format din 20 de cladiri in sistem village port unde confortul, luxul si calitatea serviciului de 5 stele premium reprezinta premisele unei experiente unice de vacanta. Rixos Premium Gocek se afla 700 m de centrul portului Gocek, la 28 km distanta fata de centrul statiunii Fethiye si 20 km de Aeroportul Dalaman.
De retinut: Luxury, Pe plaja, Experiente SPA, 5 stele, Ultra all inclusive

Arata mai mult

Oferta în curs de actualizare

Favorite