Rezerva pana la 4.03 la super hotelurile GRIFID si prinzi pana la -30% + poti prelungi cu 1 noapte gratis.

vezi ofertele
TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner

Paste si 1 Mai Albena Bulgaria 2024 - Cele mai bune oferte

Cat costa o vacanta de Paste sau 1 mai in Albena?

In Albena, un sejur de 3 nopti in perioada 30.04-04.05.2021 pretul mediu pentru un hotel de 4 stele, cu all inclusive este undeva la 100 - 120 euro / persoana. Pentru un hotel cu servicii de top se pretul se ridica pana la 170 euro / persoana pentru 3 nopti. In site veti gasi cu siguranta oferta potrivita bugetului dvs.

Ce servicii includ hotelurile din Albena in pret pentru Paste si 1 Mai?

In general hotelurile din Albena includ in oferta de Paste: masa in regim All Inclusive (mic dejun, pranz si cina in stil bufet, pranz festiv de Pasti, gustari intre mese, bauturi racoritoare si alcoolice locale disponibile la barurile hotelului, acces internet wireless, acces piscina interioara, program de animatie. In site veti gasi mai multe detalii despre fiecare oferta.

Ce ar trebui sa urmaresti cand alegi un hotel de Paste sau 1 mai in Albena?

In general turistii sunt tentati sa aleaga un hotel cu piscina interioara pentru situatiile cand vremea nu este favorabila, dar se intampla ca acestea sa fie aglomerate in aceasta perioada (majoritatea hotelurilor au cateva sute de camere). Asadar, sugestia noastra este sa ghidati dupa calitatea serviciilor in general oferite de hotelurile din Albena. Consultantii nostri va pot oferi support in alegerea celei mai bune variante.

Care sunt conditiile de rezervare si anulare pentru hotelurile din Albena?

Oferim conditii super flexibile de rezervare si anulare pentru toate hotelurile din Albena. In formularul de rezervare gasesti optiuni detaliate si o poti alege pe cea mai potrivita. Contactati-ne daca aveti nevoie de mai multe informatii