Rezerva o vacanta in Bulgaria si poti castiga cel putin 1 plin de benzina. Oferim gratis 11 tone combustibil

vezi detalii
TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner

Paste / 1 Mai Bulgaria 2024 - Cele mai bune oferte de vacanta

Intrebari frecvente despre vacantele de Paste sau 1 mai in Nisipurile de aur

Cat costa o vacanta de Paste si 1 mai in Nisipurile de aur?

In Nisipurile de aur, un sejur de 3 nopti in perioada 30.04-04.05.2021 pretul mediu pentru un hotel de 4 stele, cu all inclusive este undeva la 100 - 120 euro / persoana. Pentru un hotel cu servicii de top se pretul se ridica pana la 170 euro / persoana pentru 3 nopti. In site veti gasi cu siguranta oferta potrivita bugetului dvs.

Ce servicii includ hotelurile in pret pentru vacanta de Paste si 1 Mai?

In general hotelurile din Nisipurile de aur includ in oferta de Paste: masa in regim All Inclusive (mic dejun, pranz si cina in stil bufet, pranz festiv de Pasti, gustari intre mese, bauturi racoritoare si alcoolice locale disponibile la barurile hotelului, acces internet wireless, acces piscina interioara, program de animatie. In site veti gasi mai multe detalii despre fiecare oferta.

Ce sa urmaresti cand alegi o vacanta de Paste sau 1 mai in Nisipurile de Aur?

Recomandarea noastra este pentru hoteluri de minim 4 stele si asigurativa ca exista un program specific pentru sarbatorile de Paste. In general turistii sunt tentati sa aleaga un hotel cu piscina interioara pentru situatiile cand vremea nu este favorabila, dar se intampla ca acestea sa fie aglomerate in aceasta perioada (majoritatea hotelurilor au cateva sute de camere). Asadar, sugestia noastra este sa ghidati dupa calitatea serviciilor in general. Consultantii nostri va pot oferi support in alegerea celei mai bune variante in Nisipurile de aur.

Care sunt conditiile de rezervare si anulare pentru hotelurile din Nisipurile de aur?

Oferim conditii super flexibile de rezervare si anulare pentru toate hotelurile din Nisipurile de au. In formularul de rezervare gasesti optiuni detaliate si o poti alege pe cea mai potrivita. Contactati-ne daca aveti nevoie de mai multe informatii