TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner

Cele mai bune oferte cazare la hoteluri din Sivota Grecia - Vacante 2023

La aproximativ 1000 km distanta de Bucuresti se afla satul de vacanta Sivota. Linistit, cu deschidere la marea ce-si arata bogatia faunei, inca un motiv sa alegeti acesta destinatie pentru concediu de vara. Peisajul magnific al plajei si al naturii inconjuratoare va invita sa pastrati in casuta amitirilor imagini memorabile. Este un sat instarit, in care va puteti odihni in varietate de a optiuni de cazare in hoteluri si pensiuni. Este un loc magnific pentru un sejur in care sa va reincarcati bateriile.

Arata mai mult

we plan,
you review
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

De ce o vacanta in Sivota Grecia?

Este un loc ideal pentru cei care iubesc în egală măsură frumusețile atât ale muntelui, cât și ale mării. Sivota împreună cu alte sate (Plataria, Phaskomilia, Skorpiona, Argirotopos și Polineri) formează toate Municipiul Sivota, cu Primăria care va fi situată în Plataria.

În afara portului Sivota, la Marea Ionică, între insulele Paxos și Antipaxos, în anul 432 î.Hr., a avut loc cea mai mare bătălie navală din acea perioadă. Bătălia navală dintre două orașe-state grecești - Corcyrians și Corinthian- 70 Corcyrians și 30 Corinthians trireme scufundate în mare. Zăvoarele triremelor scufundate rămân și astăzi pe fundul mării. În golful Sivota istoricul vechi spune că în evul mediu pirații arabi obișnuiau să acosteze acolo pentru a se relaxa sau a se ascunde înainte și după aceea, atrage pe Insula Corfu.

Arata mai mult