TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner

Transport cu autocarul

Travel Planner este o agentie de turism specializata pe rezervari hoteliere, ofertele prezente pe site-ul nostru se refera doar la serviciile din destinatie si nu includ transport. Cu toate acestea, datorita solicitarilor am decis ca la cerere sa putem oferi posibilitatea de a rezerva si transport cu autocarul. 

Cat costa transportul cu autocarul in Bulgaria?

In general costul este aproximativ 35-45 euro/persoana dus-intors, in functie de statiunea aleasa. Pot exista costuri suplimentare, daca hotelul nu se afla intr-o statiune de pe traseul autocarului si poate presupune un transfer privat.

Din ce orase aveti transport cu autocarul?

Momentan oferim transport cu autocarul doar cu plecare din Bucuresti.

Care sunt orele de plecare si cum iau legatura cu transportatorul?

Toate aceste detalii vor fi mentionate pe biletul de transport sau in cazul in care intervin modificari, in informarea finala de plecare. In general plecarea se face la ora 07:00 de la Piata Constitutiei, numarul de telefon al soferului il regasiti pe bilet.

Exista o limita de bagaje?

Da. Puteti avea la dvs un bagaj principal (o valiza mare, max 32 kg)/persoana si unul de mana (tip rucsac), ce poate fi luat si in autocar.

Autocarul ma lasa la hotel sau in statiune?

In general transportul cu autocarul presupune transferul pana la hotel, in cazul in care hotelul nu se afla pe traseul acestuia sau autocarul o sa va lase in statiune, veti fi informat in prealabil.

Am facut o rezervare si vreau sa adaug si transport.

Transmiteti un email agentului alocat pe rezervarea dumneavoastra, acesta va reveni cu oferta si ulterior cu factura proforma. Rezervarea locurilor la autocar se va face doar dupa achitarea acestora.

Este posibila calatoria cu animalul de companie?

Nu este posibila calatoria cu animale de companie, indiferent de rasa sau de dimensiuni.