TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner

Cum te folosesti de site-ul nostru

Alegerea unei vacante trebuie sa fie o experienta placuta, de aceea venim in intampinarea dumneavoastra cu un site usor de utilizat si cu informatii actualizate, astfel incat cautarea sa fie una cat mai usoara.

Aveti la indemana o serie de instrumente utile care va pot facilita alegerea vacantei potrivite nevoilor dumneavoastra.

Utilizati motorul de cautare si obtineti rapid ofertele dorite, aveti posibilitatea sa faceti cautarea pentru mai multe camere in acelasi timp si sa obtineti rezultatele pentru destinatia/hotelul dorit.

Rafinati cautarea si pastrati doar rezultatele care indeplinesc cerintele dumneavoastra, filtrati dupa nr de stele, tipul de masa, servicii si facilitati sau tematica. 

Ordonati rezultatele obtinute in functie de nr de stele, pret crescator/descrescator sau in functie de relevanta.

Adaugati hotelul la favorite si consultati mai tarziu lista de hotelurilor favorite care v-au atras atentia pe parcursul cautarilor.

Pe pagina hotelului veti descoperi sectiuni extrem de utile care vor ajuta la diferentierea acestora, consultati sectiunea Informatii hotel, galerie imagini, Tariful include/nu include, de asemenea in pasul 2 al rezervarii veti regasi optiunile de plata precum si conditiile de rezervare sau anulare.

Consultati calendarul de tarife si disponibilitati si selectati perioada care va avantajeaza financiar. Daca perioada calatoriei este una flexibila, atunci calendarul este instrumentul ideal in a gasi cea mai avantajoasa oferta de pret.

Setati o alerta de pret si primiti o notificare pe email indata ce tarifele vor fi actualizate pe destinatia sau hotelul dorit.

Cititi articolele de pe blogul nostru si aflati o multitudine de sfaturi de calatorie despre vacantele in Bulgaria, Grecia sau Turcia. Aveti acces la peste 200 de articole utile care va pot ajuta in a alege urmatoarea destinatie de vacanta.

Intrebari frecvente despre cum sa folosesti la maxim site-ul travelplanner.ro

Cum fac o rezervare?

Cum caut o oferta?

Cum verific pretul unei vacante?