TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner

Cele mai frumoase destinatii si statiuni litoral in Turcia 2023

Oferte in statiuni importante la Marea Egee, Turcia

De ce sa alegeti o vacanta in Turcia in 2023 cu Travel Planner? Avem super oferte la resorturi excelente in cele mai bune statiune de pe Riviera turceasca. Puteti alege vacante in 2023 in statiuni de la Marea Egee. Marmaris, Kusadasi, Bodrum, Didim sunt cele mai importante dar, desi mai putin cunoscuta, puteti incerca si statiunea Fethyie

Statiuni Antalya Turcia

Antalya, alaturi de Alanya, este una dintre cele mai populare destinații de vacanță din Turcia datorită hotelurilor sale luxoase, a plajelor uimitoare și a unei colecții impresionante de atracții istorice semnificative. Antalya a fost una dintre primele regiuni din Turcia care a mizat pe turism inca de la începutul anilor 1980, asadar localnicii au devenit experți în ceea ce fac, făcând Antalya populară în acest proces.

Cele mai bune oferte pentru vacante in Turcia 2023

Stim ca vacanta in Turcia, in 2023, era pe lista dumneavoastra de dorinte, asa ca am strans intr-un singur loc cele mai bune oferte de concediu la Marea Mediterana si Marea Egee, in statiunile turcesti care ofera pachete de cazare si servicii foarte bune. Alegeti ce vi se potriveste cel mai bine, indiferent ca plecati cu familia, cu prietenii sau doar in cuplu. Turcia este destinatia perfecta, cu resorturi mari, apa curata, experiente de neuitat, locuri de vizitat, sporturi nautice si foarte multa relaxare. 

Arata mai mult

Favorite