Unic in Romania: Oferim gratis 11 tone de benzina sau motorina. Participa la loteria pentru 1 tona de benzina sau unul din cele 200 plinuri

vezi ofertele
TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner

Cazare la hoteluri all inclusive Obzor Bulgaria 2024

Despre all inclusive in Obzor

Obzor este o statiune in continua dezvoltare, cu hoteluri excelente si oferte All Inclusive care merita toata atentia dumneavoastra. HVD Reina del Mar, HVD Club Hotel Miramar, Hotel RIU Helios Bay, Obzor Beach Resort sunt doar cateva dintre hotelurile cu All Inclusive si Ultra All Inclusive pe care merita sa le treceti pe lista de vacanta.

De ce sa alegeti o oferta All Inclusive in Obzor? Va veti bucura de mic dejun, pranz si cina in stil bufet, mese la restaurantele a la carte (cu rezervare), gustari intre mese la barurile hotelurilor, sezlonguri si umbrele la pisicine si pe plaja (2 sezlonguri si 1 umbrela/camera), acces la piscine interioare si exterioare, acces la salile de fitness si centrele SPA, program de animatii in timpul zilei si seara, club pentru adolescenti (13-17 ani), Family Club cu aquapark, internet wireless. Totul, pentru vacante relaxate si fara griji.