TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

impresii si pareri Grand Beach Hotel Thassos Grecia. Turisti care au fost acolo.


9.4
100%
2 impresii
2 impresii
Impresiile Travel Planner (2)
Amplasare
10
Camere
8.5
Mancare
9
Personal
10
Atmosfera
10
Facilitati
9
Calitate / pret
9.5
Impresii pe Grand Beach Hotel

2 impresii reale, verificate 100% - Grand Beach Hotel Thassos, Grecia

Impresii pe Grand Beach Hotel

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Thassos Grecia
9.5

M-am simtit ca la "prietenii de la tara"

E prima data cand merg in Thassos si am avut noroc. Chiar de la inceput ne-am simtit bineveniti si a fost foarte bine toata vacanta! Totul a fost perfect si recomand hotelul la toata lumea! Cel mai frumos a fost noaptea greceasca, care a avut loc la barul de pe plaja! E fantastic! Cine se asteapta la lux, mai bine cauta alta cazare.
Recomand Travelplanner: A fost prima agentie care am gasit-o pe net si am avut noroc. Mi-au trimis repede voucherul dupa ce am platit, iar la hotel am gasit exact ce mi-au spus.

Arata mai mult

8.9

Hotel fantastic intr-o locatie ideala!

Grand Beach Hotel e locatia ideala pentru noi - destul de departe de orasca sa fie liniste, dar suficient de aproape ca putem ajunge usor pe jos pana in centru. Plaja si marea sunt fantastice. Camera cu vedere la mare ofera niste privelisti super. Mancarea a fost foarte buna pentru noi. Cina cu cate 2 feluri din bucataria greceasca, mic dejun tip bufet. Mario, proprietarul, familia si personalul sau sunt foarte prietenosi. Cu toate ca vremea nu a fost atat de grozava cat am stat noi, ne-am simtit foarte confortabil si ne-am bucurat oricum de vacanta. Vom veni cu siguranta din nou si multumesc pentru o saptamana minunata.
Recomand Travelplanner: Pot sa spun ca am primit ce am platit. Va multumesc in special pentru servirea incredibil de prompta. Tineti-o tot asa!

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Grand Beach Hotel Thassos, Grecia

Care este impresia generala despre hotelul Grand Beach Hotel?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Grand Beach Hotel in proportie de 100% si au acordat nota 9.4. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Grand Beach Hotel?

Categoria Amplasare (nota 10) si Personal (nota 10) sunt cele mai apreciate la hotelul Grand Beach Hotel. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Atmosfera (nota 10), Calitate / pret (nota 9.5), Mancare (nota 9), Facilitati (nota 9), Camere (nota 8.5). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.