TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

impresii si pareri Hotel Dobrudja Albena Bulgaria. Turisti care au fost acolo.


7.7
50%
2 impresii
2 impresii
Impresiile Travel Planner (2)
Amplasare
7.5
Camere
7.5
Mancare
8
Personal
8
Atmosfera
8.5
Facilitati
6.5
Calitate / pret
8.5
Impresii pe Hotel Dobrudja

2 impresii reale, verificate 100% - Hotel Dobrudja Albena, Bulgaria

Impresii pe Hotel Dobrudja

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Albena Bulgaria
8.0

hmmm..

Camerele si baile sub orice critica posibila. Nu exista sistem de ventilatie in intreaga cladire, sunt momente in care in bai vine un miros intens de urina prin gaurile de ventilatie nefunctionale. De asemenea in camere miros de mucegai, probabil din spatele tapetelor. Aer conditionat doar intr-o camera din trei. Hotelul necesita o refinisare completa inclusiv instalatii. Restaurantul si mancarea in schimb au fost excelente. Hotelul ca si program arhitectural superb rezolvat (asa ceva azi rareori se mai construieste azi), pacat de starea degradata a finisajelor. Angajatii partial vorbesc engleza sau orice alta limba, dar asta e general valabil in Bulgaria.
Recomand Travelplanner: Totul a decurs conform planului.

Arata mai mult

8.9

o vacanta linistita si relaxanta

este un hotel ce nu merita cele 4 stele, pozele din oferta sunt realizate in hotel la etajele care au fost renovate, hotelul are 17 etaje, serviciilee sunt ff bune, personalul este ff serios si nu am avut probleme.
Recomand Travelplanner: toate informatiile ce ne-au fost date de la agentie au fost corecte si complete ceea ce ma face sa urmaresc mereu ofertele lor.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Hotel Dobrudja Albena, Bulgaria

Care este impresia generala despre hotelul Hotel Dobrudja?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel Dobrudja in proportie de 50% si au acordat nota 7.7. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel Dobrudja?

Categoria Calitate / pret (nota 8.5) si Atmosfera (nota 8.5) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel Dobrudja. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Mancare (nota 8), Personal (nota 8), Amplasare (nota 7.5), Camere (nota 7.5), Facilitati (nota 6.5). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.