TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Impresii si pareri Hotel Filippos Thassos Grecia. Turisti care au acolo.


8.2
100%
4 impresii
4 impresii
Impresiile Travel Planner (4)
Amplasare
8
Camere
8.2
Mancare
7.7
Personal
8.5
Atmosfera
8.5
Facilitati
8.5
Calitate / pret
8.5
Impresii pe Hotel Filippos

4 impresii reale, verificate 100% - Hotel Filippos

Impresii pe Hotel Filippos

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
7.8
Satisfacator
Hotel situat aproape de plaja intr-o zona linistita cu parking in livada de maslini. Camere curate , frigider , clima dar un punct negativ sunt baile( nu sunt f curate iar scurgerea apei la dus este o adevarata problema) . Mic dejun repetitiv . Personal simpatic.
Recomand Travelplanner: Seriozitate si disponibilitate ! Promptitudine ! De apreciat , de incredere !

Arata mai mult

9.9
Concediul perfect !
Liniste , curatenie ,gazde primitoare , personal amabil,curatenie in camere in fiecare zi,la trei zile se schimba lenjeria si prosoapele....destul de aproape de plaja ,mic dejun foarte variat,cina diferita pentru fiecare seara. Am fost foarte multumiti .
Recomand Travelplanner: Multumim TRAVEL PLANNER ...profesionalism...ne-ati ajutat sa avem un concediu perfect .Multumim d-nei CAMELIA DIACONU .

Arata mai mult

6.7
A fost acceptabil
Curtea hotelului a fost frumoasa iar interiorul lasă de dorit,curățenia lasă de dorit
Recomand Travelplanner: Despre agenție am o părere bună

Arata mai mult

9.4
Vacanta 2016
Hotelul este OK, camerele sunt curate,au toate facilitatile, personalul foarte ospitalier, doar micul dejun este mai slabut si standard in fiecare zi.Transortul nu a fost OK, in sensul ca ne-au lasat la 2,5 km de hotel in plin soare.Au sunat de la market si au venit cei de la hotel si ne-au luat.
Recomand Travelplanner: Din punct de vedere al agentiei nu am nimic de reprosat. Va recomand sa lucrati cu alt transportator.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Hotel Filippos

Care este impresia generala despre hotelul Hotel Filippos?
Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel Filippos in proportie de 100% si au acordat nota 8.2. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a 4 impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.
Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel Filippos?
Categoria Personal (nota 8.5) si Atmosfera (nota 8.5) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel Filippos. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Facilitati (nota 8.5), Calitate / pret (nota 8.5), Camere (nota 8.2), Amplasare (nota 8), Mancare (nota 7.7). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.
Alege perioada si calculeaza pret