TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

impresii si pareri Hotel Cronwell Platamon Resort Riviera Olimpului Grecia. Turisti care au fost acolo.


5.6
40%
5 impresii
5 impresii
Impresiile Travel Planner (5)
Amplasare
8
Camere
6.2
Mancare
4.4
Personal
5.8
Atmosfera
4.6
Facilitati
6
Calitate / pret
4.8
Impresii pe Hotel Cronwell Platamon Resort

5 impresii reale, verificate 100% - Hotel Cronwell Platamon Resort Riviera Olimpului, Grecia

Impresii pe Hotel Cronwell Platamon Resort

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Riviera Olimpului Grecia
4.6

Vacanta Cronwell

Din pacate a fost o experienta total neplacuta, un hotel de minim 3 stele nicidecum de 5,mancarea oribila, au fost zile cand efectiv nu aveai ce sa mananci, prosoapele pentru plaja le puteam lua abia incepand cu ora 10:30, sezlonguri nu sunt de ajuns la plaja pentru toti turistii, accesul la sala si sauna la fel incepand cu ora 10:30, camerele cu mobila veche iar la baie bateria de la chiuveta era defecta, apa calda cand era prea fierbinte cand nu era, piscina murdara si cu rugina pe margine, la fel si aqua parcul pentru copii cu rugina si decojite, nimic bun de spus, pretul pe care l am platit este mare pe langa serviciile oferite , nici pe departe oferta cum am crezut.
Recomand Travelplanner: Cu agentia am colaborat bine, nu stiu daca stiau detalii despre acest hotel dar nici noi nu am intrebat. Comunicarea este mai dificila, chiar si dupa ce ti se aloca un agent nu exista un nr de Mobil la care sa poti contacta agentul alocat, comunicarea cu mai multe persoane pentru aceeasi speta duce la complicarea serviciilor.

Arata mai mult

5.5

Vacanta grecia

Departe de a fi un hotel de 5*. Undeva intre 3-4* maximum. Camera, plaja si piscinele ok…acestea ar fi singutele plusuri. In rest, departe de a fi ultra all inclusive…. Cine stie conceptul intelege….piscinele se deschid foarte tarziu(10am) si se inchid prea devreme(6pm). Pana la deschidere copiii Nu au nici o activitate. Activitatile pt copiii lasa de dorit, atat seara cat si in timpul zilei .La fel si snackurile dintre mesele principale. Mancarea Nu prea diversificata, aceleasi zi de zi…
Recomand Travelplanner: Agentiei chiar Nu avem ce Să ii reprosam. Au fost foarte prompti si s-au interesat de noi. Vom colabora in continuare in speranta ca vom gasi ceva potrivit vara urmatoare.

Arata mai mult

8.7

Vacanta Grecia

Vacanta ok
Recomand Travelplanner: Profesionisti

Arata mai mult

5.7

Vacanta ratata SEPTEMBRIE 2019

Am petrecut noua nopti la Cronwell Platamon Resort 5 stele, pe naiba 5 stele. Anumite servicii sunt de o calitate foarte proasta si anume personalul dar, nu in totalitate, curatenia in camere, plaja, barul de la plaja si lobby bar, mancarea si as putea continua. Mancare - cateva feluri si aceeasi in fiecare zi; bar plaja - doar bere, inghetata, cafea si sucuri, departe de plaja; lobby bar - doar ballantines, vin alb si rosu la modul otet curat, bere si sucuri 80% apa chioara; restaurant - idem lobby bar; personalul - multa nesimtire, nu ii interesa ca astepti pe terasa sa pregateasca o masa si debarasau la genul "ridicate odata" ... nu mai spun nimic ca imi creste tensiunea degeaba. Imi pare rau ca am ales aceasta locatie si regret banii platiti. NU VA RECOMAND
Recomand Travelplanner: Colaborez cu aceasta agentie din anul 2015, totul la superlativ, ca de obicei. Aveti respectul meu.

Arata mai mult

9.0

O vacanță frumoasa !

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Cronwell Platamon Resort Riviera Olimpului, Grecia

Intrebari frecvente despre Hotel Cronwell Platamon Resort Riviera Olimpului, Grecia

Care este impresia generala despre hotelul Hotel Cronwell Platamon Resort?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel Cronwell Platamon Resort in proportie de 40% si au acordat nota 5.6. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel Cronwell Platamon Resort?

Categoria Amplasare (nota 8) si Camere (nota 6.2) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel Cronwell Platamon Resort. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Facilitati (nota 6), Personal (nota 5.8), Calitate / pret (nota 4.8), Atmosfera (nota 4.6), Mancare (nota 4.4). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.