TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Impresii si pareri Iglika Palace Borovets Ski Bulgaria. Turisti care au acolo.


8.2
100%
1 impresii
1 impresii
Impresiile Travel Planner (1)
Amplasare
9
Camere
9
Mancare
8
Personal
7
Atmosfera
8
Facilitati
8
Calitate / pret
9
Impresii pe Iglika Palace

1 impresii reale, verificate 100% - Iglika Palace

Impresii pe Iglika Palace

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Borovets Ski Bulgaria
8.3

O vacanta reusita

Situat oarecum aproape de telescaune 3-400 m si relativ aproape de gondola 500 m, camere spatioase, relativ curata, la baie mai aveau de lucru si in general se limitau in a lua cosurile de gunoi, in rest mai nimic, aspirator sau spalat pe jos, parcarea gratuita, in schimb te obligau sa lasi echipamentul de schi jos la depozit, in cazul in care nu aveai huse atat pentru clapari cat si pentru schiuri. Piscina oarecum mica, insa apa foarte rece. Mancarea aceeasi in fiecare dimineata, seara mai mult pe mancare gatita, insa nu ne-am plans in nici o zi, am avut ce sa mancam, pe gustul fiecaruia. Singura observatie, la cina nici macar un pahar de apa de la un amarat de dozator, pur si simplu nu aveai voie. Un hotel de 3* PLUS, mai degraba, dar recomadabil raportat la calitate / pret. Noi personal am mai merge fara nici o ezitare.
Recomand Travelplanner: Ar fi a nu stiu cata oara cand ma repet, EXCELENT!

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Iglika Palace

Intrebari frecvente despre Iglika Palace

Care este impresia generala despre hotelul Iglika Palace?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Iglika Palace in proportie de 100% si au acordat nota 8.2. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a 1 impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Iglika Palace?

Categoria Amplasare (nota 9) si Camere (nota 9) sunt cele mai apreciate la hotelul Iglika Palace. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Calitate / pret (nota 9), Mancare (nota 8), Atmosfera (nota 8), Facilitati (nota 8), Personal (nota 7). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.