TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

impresii si pareri Hotel Louloudis Thassos Grecia. Turisti care au fost acolo.


8.9
71%
7 impresii
7 impresii
Impresiile Travel Planner (7)
Amplasare
9.1
Camere
9
Mancare
8.5
Personal
9.1
Atmosfera
9
Facilitati
8.8
Calitate / pret
8.6
Impresii pe Hotel Louloudis

7 impresii reale, verificate 100% - Hotel Louloudis Thassos, Grecia

Impresii pe Hotel Louloudis

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Thassos Grecia
9.9

Vacanta relaxanta

8.1

se putea mai bine

Nu i-as da 4 stele. Ii lipseste putina finete, camere bine amenajate, dar baile au nevoie de imbunatatiri, in special la dus. Varietate limitata la mancare,in special la micul dejun, tot raman fara paine, oua si chiar farfurii. Ar trebui sa fie continental, dar nu erau nici fructe proaspete. I-am atras atentia managerului (cred ca era chiar proprietara) asupra lipsurilor de la restaurant si a dat numai raspunsuri evazive, ba chiar nepoliticoase. Plaja relativ aproape - nisip cu pietre, dar nu ne-a deranjat. E o atmosfera frumoasa si linistita.
Recomand Travelplanner: A doua oara cand merg cu travel planner si n-am avut probleme.

Arata mai mult

7.5

plictiseala

hotelul ok, dar m-am plictisit groaznic
Recomand Travelplanner: agentia ok.

Arata mai mult

9.0

Vacanta placuta

Raportul pret-calitate a fost corect. Hotel e intr-o stare buna, personalul e de ajutor si se misca foarte repede. Mic dejun continental, dar nu variat (de imbunatatit).Plaja foarte frumoasa la cca 150-200 m. As sta aici din nou.
Recomand Travelplanner: Intr-un cuvant, buna.

Arata mai mult

9.9

conform asteptarilor

A fost asa cum am sperat: un hotel bine intretinut, cu mult spatiu la piscina, la distanta scurta de plaja, mancare buna. Raport calitate-pret ok, personalul este prietenos si atent. Fara cozi sau piscina ocupata, servicii ca la carte la barul de la piscina. Evident, pentru fiica mea de 16 ani, a fost probabil un pic plictisitor, dar asta nu e un motiv de critica. Multi vorbeau si germana, restul doar engleza. Multumesc, a fost frumos.
Recomand Travelplanner: Foarte bune sfaturile pentru alegerea vacantei. Noi cautam ceva cu all inclusive si se pare ca faceam o greseala. Multumim si sper sa mai colaboram.

Arata mai mult

9.3

Excelent

Un hotel f bun, se merita, iti poate oferi tot ceea ce iti doresti pentru o vacanta linistita.

Arata mai mult

9.5

Vacanta perfecta

Hotel cochet, curat, foarte frumos amenajat, cu multa verdeata, palmieri, leandri, intr-o plantatie de maslini. Camere mari, spatioase, cu balcoane cu vedere la mare. Cele mai frumoase apusuri de soare ever! Prosoape schimbate zilnic, lenjeria la 3 zile. Personal amabil, cunoscator al limbii engleze. Mancarea diversificata, bucatar excelent, sevirea la bar si la terasa ireprosabile. Abia astept sa revin! Recomand tuturor!
Recomand Travelplanner: Am recomandat si voi recomanda aceasta agentie tuturor prietenilor. Prezinta profesionalism, siguranta, amabilitate si feed-back rapid.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Hotel Louloudis Thassos, Grecia

Care este impresia generala despre hotelul Hotel Louloudis?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel Louloudis in proportie de 71% si au acordat nota 8.9. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel Louloudis?

Categoria Amplasare (nota 9.1) si Personal (nota 9.1) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel Louloudis. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Camere (nota 9), Atmosfera (nota 9), Facilitati (nota 8.8), Calitate / pret (nota 8.6), Mancare (nota 8.5). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.