TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

11 impresii si pareri Hotel Nympha Nisipurile de Aur Bulgaria. Turisti care au acolo.


9.3
100%
11 impresii
11 impresii
Impresiile Travel Planner (11)
Amplasare
10
Camere
9
Mancare
9.1
Personal
9.5
Atmosfera
9.2
Facilitati
9
Calitate / pret
9.4
Impresii pe Hotel Nympha

11 impresii reale, verificate 100% - Hotel Nympha

Impresii pe Hotel Nympha

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Nisipurile de Aur Bulgaria
9.0

Vacanta Nisipurile de aur

Foarte reușit concediu...hotel Nimpha. Hotelul și camerele foarte ok, amplasarea esti fix pe plaja...ieșirea este puțin greoaie, prin nisip. Mâncarea bună, nu chiar atât de diversificată. Parcarea la hotel puțin piperata...100 ron/masina/4 nopți(chestie nespecificata nici de agenție și nici de hotel)
Recomand Travelplanner: Singurul minus pe care îl acord agenției : - nu mi-au specificat dacă parcarea este cu plata sau nu...prețul find unul destul de piperat(4 nopți- 100 ron/mașină)

Arata mai mult

9.5

Vacanta in Bulgaria

Vara aceasta ne-am reintors la hotel Nympha, Nisipurile de Aur si am fost foarte multumiti de servicii, mancare, curatenie. Colaborarea cu Travel Planner a fost excelenta, ca de fiecare data.
Recomand Travelplanner: Colaborarea a fost deosebita, ca intotdeauna. Pentru concediile in care vom calatori cu masina, vom alege Travel Planner de fiecare data.

Arata mai mult

9.1

Sejur reusit

Un hotel excelent

Arata mai mult

9.8

Hotel Nympha, Bulgaria

Hotelul este superb, fiind situat chiar pe plaja. Camerele cu vedere la mare sunt o alegere excelenta deoarece te poti bucura, la orice ora din zi sau din noapte, de privelistea pe care ti-o ofera marea. Intreg hotelul a fost renovat recent, cu mobila frumoasa si de calitate. Mancarea a fost foarte buna si diversificata. Singurul minus pe care l-as adauga e ca preparatele cu fructe de mare au fost mult mai putine fata de anul trecut. Tot personalul a fost foarte amabil, gata oricand sa te ajute! Este un hotel de patru stele, curat si modern!
Recomand Travelplanner: Anul acesta a fost al doilea an in care am colaborat cu Travel Planner si am fost foarte multumiti. Reprezentantii agentiei ne-au oferit rapid orice informatie de care am avut nevoie si ne-au trimis toate documentele necesare, intr-un mod foarte organizat. Vom mai colabora cu siguranta cu Travel Planner!

Arata mai mult

10.0

Super vacanta!

9.7

Superb

Curatenie, personal amabil, amplasarea petfecta, mancarea buna si diversificata.
Recomand Travelplanner: Seriosi, profesionisti, prompti.

Arata mai mult

9.7

De vizitat

Este un hotel ok. Ar încăpea un pic de renovare dar este curat.
Recomand Travelplanner: Acum am simțit lipsă de interes am fost contactat telefonic o singură dată pentru confirmare. Totuși recomand și voi călătorii cu agenția in continuare.

Arata mai mult

9.3

un concediu reusit

Amplasarea este excelenta, pe malul marii, aproape de centru dar si de un mic parc (deci poti alege linistea parcului sau agitatia orasului). Umbrela si sezlongurile disponibile la orice ora, mancarea buna, personalul eficient si amabil, parcarea gratuita, izvorul si vana cu apa termala si sulfurata din apropiere au facut ca acest in acest concediu sa ne odihnim si sa ne simtim bine.
Recomand Travelplanner: Colaborez de mai multi ani cu aceasta agentie si nu m-au dezamagit niciodata.

Arata mai mult

9.6

O vacanta frumoasa

Hotel Nympha 3 stele, este un hotel bun, cei care isi aleg camera cu vedere spre mare au parte de un peisaj deosebit. Camerele sunt ok, nu luxoase dar exact ce trebuie pentru o vacanta, avand in vedere ca mare parte a timpului nu o petreci in camera.
Recomand Travelplanner: O agentie foarte serioasa si cu o varietate de oferte foarte bune.

Arata mai mult

8.2

F. bine

8.7

Vacanta reusita

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Hotel Nympha

Care este impresia generala despre hotelul Hotel Nympha?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel Nympha in proportie de 100% si au acordat nota 9.3. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a 11 impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel Nympha?

Categoria Amplasare (nota 10) si Personal (nota 9.5) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel Nympha. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Calitate / pret (nota 9.4), Atmosfera (nota 9.2), Mancare (nota 9.1), Camere (nota 9), Facilitati (nota 9). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.