TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

11 impresii si pareri Aparthotel Orbilux Bansko Ski Bulgaria. Turisti care au acolo.


6.5
64%
11 impresii
11 impresii
Impresiile Travel Planner (11)
Amplasare
7.2
Camere
6.2
Mancare
6.3
Personal
5.7
Atmosfera
7.3
Facilitati
6.1
Calitate / pret
6.9
Impresii pe Aparthotel Orbilux

11 impresii reale, verificate 100% - Aparthotel Orbilux

Impresii pe Aparthotel Orbilux

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
7.5
Hotelul nu prea merita, in schimb statiunea da .
Putina dezamagita fata de ceea ce ma asteptam. Amplasarea hotelului este ok, camerele sunt spatioase si apa calda mereu, dar este frig in camere si singura solutie este o aeroterma mica care face zgomot si tot nu incalzeste cum ar trebui, daca o opresti 5 min se face frig. Mancarea este un MINUS f mare, nu este diversificata decat extrem de putin, dar este putina si nu prea buna. In rest, este acceptabil.

Arata mai mult

7.3
se putea mai bine
Hotelul e bine amplasat fata de gondola,dar e necesara o mai buna descriere a camerelor iar personalul hotelului lasa de dorit
Recomand Travelplanner: Promptitudine.

Arata mai mult

5.1
in regula
Un hotel foarte linistit, putin cam racoros.
Recomand Travelplanner: A fost mai mult ca in regula. Servicii excelente.

Arata mai mult

7.8
neredcomandat
hotelul este frumos si curat, cu camere foarte spatioase si cu toate dotarile. in schimb nu este bine incalzit, ceea ce da un disconfort care stirbeste din toate celelalte lucruri bune.

Arata mai mult

4.8
3 stele minus
Camere parter extrem de friguroase, prezentate ca "studio" cu chicineta. Chicineta exista, e "dotata" cu plita electrica (nefuntionala), hota (nefunctionala) chiuveta, frigider mic sau mare (dupa cum ai noroc) manual pentru folosirea cuptorului cu microunde (cuptorul nu este in schimb), si diverse dulapuri (toate goale - nici macar un pahar...). Personalul hotelului extrem de neprietenos, abia asteapta sa iesi din camere sa "adune" eventualele lucruri uitate si sa le faca disparute...

Arata mai mult

5.5
Ar fi putut fi mult mai bine
Camere bune. Temperatura in camere la limita de jos a suportabilitatii. Mancarea nu prea diversificata, dar foarte buna. Personalul este lipsit total de buna crestere si amabilitate. Internetul functioneaza prost. Tranferul la gondola este prea rar (aprox. din ora in ora) de trei ori dimineata si de trei ori dupamiaza (ora 15, 16 si 17)
Recomand Travelplanner: Am mai contractat vacante prin Travelplanner. De fiecare data a fost corespunzator asteptarilor. Personalul amabil si de ajutor.

Arata mai mult

8.7
Ok
Potrivit pentru cei care prefera liniste si intimitate.
Recomand Travelplanner: Recomand cu incredere cunostintelor. Excelenta comunicare si promtitudine! Bravo!!!

Arata mai mult

8.3
Satisfacator
Hotelul in sine este ok. Personal amabil. Temperatura apei din piscina ar putea sa fie mai calda. Curatenia din camera se lasa de dorit, e foarte mult praf sub pat... am observat cautand un inel cazut... e curatenie doar la suprafata.
Recomand Travelplanner: Astept urmatoarea colaborare

Arata mai mult

8.4
Recomandabil
Totul a fost curat, mancarea buna si proaspata, spa-ul deschis si elegant. Internetul doar prin cablu ceea ce nu este placut.
Recomand Travelplanner: Agentia a dat dovada de flexibilitate atunci cand a trebuit sa modificam data plecarii. De asemenea agentii au dat dovada de eficienta si corectitudine.

Arata mai mult

8.7
bine
satisfacator
Recomand Travelplanner: super ok.pentru alte oferte apelez cu mare placere

Arata mai mult

4.2
Hotel Orbilux - o alegere buna
Avand in vedere pretul foarte avantajos, hotelul este foarte ok. Totul este nou, camerele sunt curate. Sinugurul dezavantaj este acela ca este foarte frig in camere. Pe hol si in restaurant nu pare sa fie nicio problema cu incalzirea dar in camere este groaznic. Le-am spus acest lucru celor de la hotel si stiau ca au o problema cu incalzirea asa ca ne-au dat o aeroterma, asa se facea cald in camera.
Recomand Travelplanner: Agentiei nu am nimic de reprosat. Dna Mihaela care s-a ocupat sa ne gaseasca oferta a fost foarte draguta si receptiva la nevoile si la mofturile noastre. Pentru agentie...nota 10!

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Aparthotel Orbilux

Care este impresia generala despre hotelul Aparthotel Orbilux?
Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Aparthotel Orbilux in proportie de 64% si au acordat nota 6.5. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a 11 impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.
Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Aparthotel Orbilux?
Categoria Atmosfera (nota 7.3) si Amplasare (nota 7.2) sunt cele mai apreciate la hotelul Aparthotel Orbilux. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Calitate / pret (nota 6.9), Mancare (nota 6.3), Camere (nota 6.2), Facilitati (nota 6.1), Personal (nota 5.7). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.
Alege perioada si calculeaza pret