TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
Travel Planner
3 stele

Impresii si pareri Hotel SPA Orpheus Pamporovo Ski Bulgaria. Turisti care au acolo.


7.2
100%
1 impresii
1 impresii
Impresiile Travel Planner (1)
Amplasare
7
Camere
8
Mancare
7
Personal
7
Atmosfera
7
Facilitati
7
Calitate / pret
8
Impresii pe Hotel SPA Orpheus

1 impresii reale, verificate 100% - Hotel SPA Orpheus

Impresii pe Hotel SPA Orpheus

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
7.4
Revelion 2018 Hotel SPA Orfeus
Hotelul este bine amplasat. Noi am stat intr-un apartament cu balcon, la etajul 5. Camera suficient de mare, curata, destule spatii de depozitare. Serviciile de curatenie lasa de dorit. Parerea mea este ca cele 4 stele sunt supraevaluate. Personalul foarte amabil cu turistii....bulgari. SPA-ul nu era in nici un caz unul de 4*. Pentru camere, amplasare , mancare - recomand. Servicii- mai putin.
Recomand Travelplanner: Ar fi util sa primim de la agentie mai multe informatii cu privire la obiectivele turistice din zona; asa cum se trimit mailuri referitoare la incheierea asigurarii medicale, tot asa, ar trebui sa primim si un mai cu cateva informatii succinte referitoare la obiectivele turistice din apropierea hotelului. Ati putea reveni la mesajele de "drum bun si vacanta placuta"; un program de recompensare a clientilor fideli.

Arata mai mult

loading
Cum a fost sejurul tau în Hotel SPA Orpheus?
Adauga o impresie
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Hotel SPA Orpheus

Care este impresia generala despre hotelul Hotel SPA Orpheus?
Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel SPA Orpheus in proportie de 100% si au acordat nota 7.2. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a 1 impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.
Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel SPA Orpheus?
Categoria Calitate / pret (nota 8) si Camere (nota 8) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel SPA Orpheus. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Amplasare (nota 7), Mancare (nota 7), Personal (nota 7), Atmosfera (nota 7), Facilitati (nota 7). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.
Alege perioada si calculeaza pret