Exclusiv: oferim 120 de nopti gratuite si pana la -30% la hotelurile GRIFID (servicii de top in Bulgaria)

vezi ofertele
TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Pareri si impresii Hotel Orpheus Pamporovo Ski Bulgaria. 2024

4 stele
Pamporovo, Ski Bulgaria - Vezi pe hartă

8.1
100%
2 impresii
2 impresii
Impresiile Travel Planner (2)
Amplasare
7.5
Camere
8.5
Mancare
7.5
Personal
8
Atmosfera
8
Facilitati
8
Calitate / pret
9
Impresii pe Hotel Orpheus

2 impresii reale, verificate 100% - Hotel Orpheus

Impresii pe Hotel Orpheus

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Pamporovo Ski Bulgaria
9.3

Vacanta Pamporovo

Camera renovata recent (venim de 5 ani la acest hotel) si am avut surpriza placuta de a primi camera renovata (nu erau toate camerele renovate), iar restul serviciilor ca si pana acum, noi suntem multumiti de raportul calitate - pret. Baia insa nu a fost renovata .
Recomand Travelplanner: Ca de fiecare data extrem de prompti si de mare ajutor, tin sa multumesc dnei Mihaela Miu care de fiecare data a fost extrem de draguta si a raspuns cerintelor noastre. Cu siguranta recomanda agentia, suntem deja un grup de prieteni care numai cu aceasta agentie calatorim acolo unde aveti oferte.

Arata mai mult

7.4

Revelion 2018 Hotel SPA Orfeus

Hotelul este bine amplasat. Noi am stat intr-un apartament cu balcon, la etajul 5. Camera suficient de mare, curata, destule spatii de depozitare. Serviciile de curatenie lasa de dorit. Parerea mea este ca cele 4 stele sunt supraevaluate. Personalul foarte amabil cu turistii....bulgari. SPA-ul nu era in nici un caz unul de 4*. Pentru camere, amplasare , mancare - recomand. Servicii- mai putin.
Recomand Travelplanner: Ar fi util sa primim de la agentie mai multe informatii cu privire la obiectivele turistice din zona; asa cum se trimit mailuri referitoare la incheierea asigurarii medicale, tot asa, ar trebui sa primim si un mai cu cateva informatii succinte referitoare la obiectivele turistice din apropierea hotelului. Ati putea reveni la mesajele de "drum bun si vacanta placuta"; un program de recompensare a clientilor fideli.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Orpheus

Intrebari frecvente despre Hotel Orpheus

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.