TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

impresii si pareri Potidea Palace Hotel Kassandra Grecia. Turisti care au fost acolo.


9.2
100%
8 impresii
8 impresii
Impresiile Travel Planner (8)
Amplasare
9.2
Camere
9.2
Mancare
9.3
Personal
9.3
Atmosfera
9
Facilitati
9
Calitate / pret
9.1
Impresii pe Potidea Palace Hotel

8 impresii reale, verificate 100% - Potidea Palace Hotel Kassandra, Grecia

Impresii pe Potidea Palace Hotel

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Kassandra Grecia
8.5

Vacanta Grecia

Hotelul, serviciile, mâncarea, curățenia…totul a fost in linii mari in regula. Nu mi s-a părut Ok ca la un hotel cu UAI sa nu fie apa îmbuteliată la liber…singura apa inclusă era la bidoane mari, gen ‘ La fântâna’, care avea un gust foarte rău.
Recomand Travelplanner: O agenție de încredere, oferă servicii rapide și de buna calitate, prețuri f bune, a doua vacanta intermediată de aceasta agenție. Am recomandat-o prietenilor.

Arata mai mult

8.8

Vacanta Halkidiki

Hotel tip vile, mult spatiu verde, curatenie, piscina bine intretinuta, distanta mica pana la plaja.
Recomand Travelplanner: Ca si anul trecut in Bulgaria, si de data aceasta in Grecia, totul a decurs rapid si simplu legat de rezervare.

Arata mai mult

9.0

Sejur relaxant

Hotel super ok cu personal calificat.
Recomand Travelplanner: O agenție fff bună cu care voi colabora si in viitor.

Arata mai mult

9.3

o vacanta reusita!

Este in hotel de lux unde totul este minunat: mancarea de buna calitate si diversificata, bauturile diverse, plaja, marea, personalul foarte amabil, curatenie zilnic in camera. La capitolul divertisment ar trebui imbunatatit.
Recomand Travelplanner: Sunteti o agentie foarte buna, seriosi si foarte buni profesionisti. Multumim pentru serviciile oferite si pentru consultanta.

Arata mai mult

10.0

TOTUL EXCEPTIONAL

De la hotel,personal,amplasare, mancare,piscina, curatenie pana la activitati pt copii si adulti toate au fost exceptionale
Recomand Travelplanner: Voi colabora in cotinuare si pt vacantele viitoare

Arata mai mult

10.0

O vacanta superba!

Superb!
Recomand Travelplanner: Cea mai buna agentie!

Arata mai mult

9.7

Un loc perfect pentru relaxare

Un loc perfect pentru relaxare. Un resort in care se vede ca s-a investit mult. Foate curat, cu multa verdeata. Personal prietenos si amabil , mâncare excelenta, plaja frumoasa si curata, camere spatioase, confortabile si curate, am stat in junior suite.

Arata mai mult

8.7

O vacanta reusita!

Este un hotel orientat spre familiile cu copii.Foarte curat ,mâncare foarte buna si cu multe optiuni,plaja cu nisip si pietricele.Suitele premium foarte spatioase si curate.
Recomand Travelplanner: Hotelul l-am gasit eu pe tripadvisor.Agentia d-voastra a aparut ca si reclama in timp ce cautam.Am sunat sa incerc.Colaborarea cu Camelia a fost foarte buna si mi-a gasit ceea ce doream la acest hotel.Am fost foarte multumiti.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Potidea Palace Hotel Kassandra, Grecia

Intrebari frecvente despre Potidea Palace Hotel Kassandra, Grecia

Care este impresia generala despre hotelul Potidea Palace Hotel?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Potidea Palace Hotel in proportie de 100% si au acordat nota 9.2. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Potidea Palace Hotel?

Categoria Mancare (nota 9.3) si Personal (nota 9.3) sunt cele mai apreciate la hotelul Potidea Palace Hotel. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Amplasare (nota 9.2), Camere (nota 9.2), Calitate / pret (nota 9.1), Atmosfera (nota 9), Facilitati (nota 9). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.