Ultima zi! Rezerva azi la super hotelurile GRIFID si prinzi pana la -30% + poti prelungi cu 1 noapte gratis (platesti mai tarziu)

vezi ofertele
TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Pareri si impresii Hotel Nostos Lefkada Grecia. 2024 - Travel Planner

2 stele
Lefkada, Grecia - Vezi pe hartă

9.3
100%
2 impresii
2 impresii
Impresiile Travel Planner (2)
Amplasare
7.5
Camere
9
Mancare
8.5
Personal
10
Atmosfera
10
Facilitati
10
Calitate / pret
10
Impresii pe Hotel Nostos

2 impresii reale, verificate 100% - Hotel Nostos

Impresii pe Hotel Nostos

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Lefkada Grecia
9.4

Vacanta Lefkada

Hotel drăguț, nu foarte departe de plaja, parcare proprie, aer conditionat, piscina, personal atent. Un plus major m-i s-a părut curățenia, deși este un hotel de 2 stele, se făcea curățenie în camera în fiecare zi cu schimbare de așternuturi și prosoape.Micul dejun cam sărăcăcios. Raport calitate servicii- preț foarte bun.
Recomand Travelplanner: Am apelat al doilea an consecutiv la serviciile Travel Planner. Primul an în Bulgaria, iar acum în Grecia. Ca și prima oară, serviciile agenției au fost prompte, comunicare eficientă (pe e-mail), informații complete și o deosebita atenție fata de clienți. Cu siguranță vom colabora si pe viitor. Felicitări!

Arata mai mult

9.6

Un hotel de familie foarte curat

Un hotel de familie foarte curat si ingrijit. Micul dejun delicios si proaspat. Piscina curata si ingrijita. Mi-a placut totul. Perigiali o statiune pitoreasca si frumoasa daca iti place Grecia.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Nostos

Intrebari frecvente despre Hotel Nostos

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.