TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Pareri si impresii Hotel Possidon Thassos Grecia. 2024

2 stele
Thassos, Grecia - Vezi pe hartă

4.3
1 impresii
1 impresii
Impresiile Travel Planner (1)
Amplasare
8
Camere
3
Mancare
4
Personal
6
Atmosfera
4
Facilitati
1
Calitate / pret
4
Impresii pe Hotel Possidon

1 impresii reale, verificate 100% - Hotel Possidon

Impresii pe Hotel Possidon

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
7.0

Sub asteptari

Amplasarea hotelului foarte aproape de port permite acces rapid si usor la plajele si tavernele din apropiere, insa zona este zgomotoasa pana la ore tarzii. Mai mult poti auzi incepand cu 6:30 cum se pregateste micul dejun la parter. Zgomot de farfurii si tacamuri, usi trantite. Dotarile sunt vechi si din pacate patul si pernele sunt foarte inconfortabile- o saltea foarte tare si pernele erau pur si simplu o bucata de burete. O camera mirosea puternic a tutun, semn ca a fost camera de fumatori. La cealalta camera baia doar cu cadita de dus si perdea, motiv pentru care dupa fiecare dus toata baia era plina de apa si eram nevoiti sa stergem cu prosoape. Aerul conditionat directionat catre pat- aproape imposibil sa dormi cu el pornit, desi era foarte cald. Micul dejun sumar si de calitate mediu spre slab, in fiecare zi acelasi. Cafeaua surprinzator de slaba calitativ. Cafea solubila diluata pana la nivel de ceai. Nici macar calitatea unei cafele la filtru. Aveau un espressor pe care il foloseau exclusiv pentru apropiati . Nu am putut macar sa cumparam o cafea decenta la mic dejun. Personalul decent, dar nu la nivelul de amabilitate recunoscut al grecilor. Curatenia se facea zilnic, dar gradul de uzura al hotelului facea ca totul sa para insuficient igienizat. Am fost extrem de dezamagita . Hotelul alaturat, tot 3 stele, acelasi nivel de pret in oferta pentru aceeasi perioada era net superior. Din pacate acest hotel nu a corespuns asteptarilor noastre si nu as reveni si nu l-as recomanda. Regret acesta alegere.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Hotel Possidon

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.