Bulgaria elimina orice restrictie pana la finalul sezonului. detalii aici

TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
Travel Planner
3 stele

Impresii si pareri Hotel & SPA Katarino Bansko Ski Bulgaria. Turisti care au acolo.


7.7
100%
2 impresii
2 impresii
Impresiile Travel Planner (2)
Amplasare
7.5
Camere
8
Mancare
7.5
Personal
7
Atmosfera
8.5
Facilitati
7.5
Calitate / pret
8
Impresii pe Hotel & SPA Katarino

2 impresii reale, verificate 100% - Hotel & SPA Katarino

Impresii pe Hotel & SPA Katarino

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
8.6
a fost asa cum ne-am asteptat
Este a doua oara cand merg la acest hotel. Este OK. Nu s-a schimbat, imbunatatit nimic. Are un Spa bun insa este cam aglomerat. In oras exista si un patinoar, preturile sunt extrem de accesibile. In Bansko am fost de 3 ori, preturile sunt OK, orasul , foarte frumos. Va recomand sa mergeti pe jos, sa faceti o plimbare pe Pirin Street. O atmosfera tipic bulgara. La piscina ,cred ca se putea faca curat mai des, personalul ar fi putut fi mai amabil.
Recomand Travelplanner: Despre agentie nu am ce sa spun, au fost corecti, prezenti ori de cate ori am avut nevoie de ei.

Arata mai mult

8.6
concediu placut
Am stat o saptamana la acest hotel. Camere sunt foarte dragute, amenajate cu mult mult gust, curate. Personalul s-a facut simtit in tot timpul sederii noastre acolo. Se facea curat, erau politicosi. Mancarea a fost OK in mai toate zilele, nu era prea diversificata. Am fost in oras de cateva ori, insa distanta pana in centru, parcursa cu bus-ul, care costa cam 14 leva / pers, reprezenta un cost suplimentar pe care nu ni l-am permis prea des. Cred ca in final acest lucru este cel care ne-ar putea determina sa nu mai mergem la acest hotel, distanta fata de centru. Altfel, statiunea este frumoasa, partiile de ski se ridica la standarde europene.
Recomand Travelplanner: Foarte eficienti

Arata mai mult

loading
Cum a fost sejurul tau în Hotel & SPA Katarino?
Adauga o impresie
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Hotel & SPA Katarino

Care este impresia generala despre hotelul Hotel & SPA Katarino?
Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel & SPA Katarino in proportie de 100% si au acordat nota 7.7. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a 2 impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.
Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel & SPA Katarino?
Categoria Atmosfera (nota 8.5) si Camere (nota 8) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel & SPA Katarino. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Calitate / pret (nota 8), Amplasare (nota 7.5), Mancare (nota 7.5), Facilitati (nota 7.5), Personal (nota 7). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.
Alege perioada si calculeaza pret