Vezi super ofertele noastre last-minute in Bulgaria. Reduceri pana la -35%

Vezi ofertele
TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

impresii si pareri Katarino Spa Hotel Bansko Ski Bulgaria. Turisti care au fost acolo.


7.7
100%
2 impresii
2 impresii
Impresiile Travel Planner (2)
Amplasare
7.5
Camere
8
Mancare
7.5
Personal
7
Atmosfera
8.5
Facilitati
7.5
Calitate / pret
8
Impresii pe Katarino Spa Hotel

2 impresii reale, verificate 100% - Katarino Spa Hotel Bansko, Ski Bulgaria

Impresii pe Katarino Spa Hotel

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Bansko Ski Bulgaria
8.6

a fost asa cum ne-am asteptat

Este a doua oara cand merg la acest hotel. Este OK. Nu s-a schimbat, imbunatatit nimic. Are un Spa bun insa este cam aglomerat. In oras exista si un patinoar, preturile sunt extrem de accesibile. In Bansko am fost de 3 ori, preturile sunt OK, orasul , foarte frumos. Va recomand sa mergeti pe jos, sa faceti o plimbare pe Pirin Street. O atmosfera tipic bulgara. La piscina ,cred ca se putea faca curat mai des, personalul ar fi putut fi mai amabil.
Recomand Travelplanner: Despre agentie nu am ce sa spun, au fost corecti, prezenti ori de cate ori am avut nevoie de ei.

Arata mai mult

8.6

concediu placut

Am stat o saptamana la acest hotel. Camere sunt foarte dragute, amenajate cu mult mult gust, curate. Personalul s-a facut simtit in tot timpul sederii noastre acolo. Se facea curat, erau politicosi. Mancarea a fost OK in mai toate zilele, nu era prea diversificata. Am fost in oras de cateva ori, insa distanta pana in centru, parcursa cu bus-ul, care costa cam 14 leva / pers, reprezenta un cost suplimentar pe care nu ni l-am permis prea des. Cred ca in final acest lucru este cel care ne-ar putea determina sa nu mai mergem la acest hotel, distanta fata de centru. Altfel, statiunea este frumoasa, partiile de ski se ridica la standarde europene.
Recomand Travelplanner: Foarte eficienti

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Katarino Spa Hotel Bansko, Ski Bulgaria

Care este impresia generala despre hotelul Katarino Spa Hotel?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Katarino Spa Hotel in proportie de 100% si au acordat nota 7.7. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Katarino Spa Hotel?

Categoria Atmosfera (nota 8.5) si Camere (nota 8) sunt cele mai apreciate la hotelul Katarino Spa Hotel. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Calitate / pret (nota 8), Amplasare (nota 7.5), Mancare (nota 7.5), Facilitati (nota 7.5), Personal (nota 7). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.