TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

impresii si pareri Hotel Villaggio Maistro Lefkada Grecia. Turisti care au fost acolo.


8.1
50%
2 impresii
2 impresii
Impresiile Travel Planner (2)
Amplasare
8
Camere
8
Mancare
9
Personal
6.5
Atmosfera
8.5
Facilitati
8
Calitate / pret
9
Impresii pe Hotel Villaggio Maistro

2 impresii reale, verificate 100% - Hotel Villaggio Maistro Lefkada, Grecia

Impresii pe Hotel Villaggio Maistro

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Lefkada Grecia
9.7

profesionalism

hotelul arata foarte bine, raportat la calitate-pret. Personalul amabil.
Recomand Travelplanner: Profesionalism,promti. Sicer, am calatorit cu multe agentii de turism, dar TrAVEL PLANNER,mi se pare cea mai serioasa agentie. Este foarte important, sa ai o comunicare ok cu operatorii , pentru a avea o vacanta, asa cum ti-ai dorit-o.

Arata mai mult

7.3

...

Am ajuns in data de 25 iulie in jur de ora 20.00 in Lefkada la un resort pe nume Villagio Maistro platind vacanta cu 2 luni inainte unde trebuia sa avem doua apartamente rezervate si mare ne-am fost surpriza ca nu am gasit apartamentele libere. Managerul resortului a zis ca nu mai are nimic liber, dupa un schimb de replici nu prea placute a zis ca ne duce in alta parte pentru o noapte mult mai departe de unde trebuia noi sa stam despartind grupul in doua. Conditiile de acolo nu erau tocmai ok, in cealalta parte proprietarul locatiei ne-a cerut 85 euro pt noaptea respectiva dar asta s-a rezolvat dupa cateva telefoane date la Villagio Maistro. In cursul zilei de azi am reusit sa ne cazam in jurul orei 13.00 . In momentul cand am vrut sa mergem la dus apa era cu portia abia curgea iar cea calda lasa de dorit. In aproximativ 2 ore am reusit sa facem un dus 4 persoare. Abia in ultimile 4 zile apa s-a putut folosi normal

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Hotel Villaggio Maistro Lefkada, Grecia

Care este impresia generala despre hotelul Hotel Villaggio Maistro?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel Villaggio Maistro in proportie de 50% si au acordat nota 8.1. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel Villaggio Maistro?

Categoria Calitate / pret (nota 9) si Mancare (nota 9) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel Villaggio Maistro. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Atmosfera (nota 8.5), Amplasare (nota 8), Camere (nota 8), Facilitati (nota 8), Personal (nota 6.5). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.