Rezerva ofertele din colectia verii. Prinzi reduceri pana la -40% si intri in cursa pentru 11 tone de benzina

vezi detalii
TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner

Hoteluri confort Bulgaria

Hotelurile din aceasta categorie ofera servicii de calitate medie, reflectand, intr-o mare masura, pretul afisat. Sunt situatii in care unele dintre hotelurile categoriei confort (cele cu preturi usor mai ridicate) s-ar putea incadra in categoria superioara. Acestea, insotite de un discount, pot fi o oferta foarte avantajoasa. La fel de avantajoase sunt si hotelurile care au un pret sub media acestei categorii.

Categoria confort este cea mai populara, fiind zona din care cei mai multi turisti aleg sa-si cumpere vacante. Bugetul alocat unei astfel de vacante este unul mediu, iar serviciile de all inclusive sunt evaluate din punct de vedere al calitatii ca fiind medii spre top. 

Cateva dintre aceste hoteluri sunt localizate pe plaja, insa majoritatea se afla aproape de plaja sau la o distanta medie de malul marii. O parte dintre ele ofera sezlonguri si umbrele gratuite la malul marii, in limita locurilor disponibile. 

La unele dintre acestea vei intalni si mini aquapark integrat (cateva tobogane pentru copii, in zona de piscina), in unele cazuri piscina interioara si eventual un mini market propriu si salon de infrumusetare. In general, cea mai mare parte a hotelurilor din categoria confort ofera si animatie pe timp de zi si seara, dupa cina. 

Unele dintre hotelurile categoriei confort pot avea inclus si un spa, dar cu servicii de baza. 

Pentru o calitate mai buna a serviciilor poti incerca categoriile hotelurilor Superior.

Nota: Hotelurile din categoria confort au fost selectate in urma experientelor avute in colaborarea noastra cu hotelurile (ceea ce inseamna ca ne poti solicita, la nevoie, pareri obiective sau informatii suplimentare), dar si in urma experientelor si a feedback-ului primit de la clientii Travel Planner.. Nu in ultimul rand, ne bazam pe informatiile de ultima ora pe care agentia noastra le primeste din partea partenerilor.

Arata mai mult