TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

impresii si pareri Agnes Deluxe Hotel Kassandra Grecia. Turisti care au fost acolo.


9.5
100%
1 impresii
1 impresii
Impresiile Travel Planner (1)
Amplasare
9
Camere
10
Mancare
9
Personal
10
Atmosfera
9
Facilitati
10
Calitate / pret
10
Impresii pe Agnes Deluxe Hotel

1 impresii reale, verificate 100% - Agnes Deluxe Hotel Kassandra, Grecia

Impresii pe Agnes Deluxe Hotel

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Kassandra Grecia
9.7

Vacanța Agnes Deluxe Pefkohori

Un hotel foarte frumos, curat și foarte bine întreținut. Micul dejun nu este extrem de bogat, însă există suficientă varietate. Cafeaua este, într-adevăr, foarte slabă, însă poți solicita contra cost de la barul hotelului. Personalul este amabil și încearcă să satisfacă nevoile clienților. Noi ne-am bucurat de sejurul petrecut aici și ne-a plăcut foarte mult că terasa este sigură pentru copii mici. Camerele nu sunt cu vedere la mare, deoarece există alte clădiri amplasate în fața hotelului, iar hotelul are doar 2 etaje. Ce primești în plus la o cameră dublă superioară este o terasă mai mare. Hotelul este situat la aproximativ 70 m de plajă.
Recomand Travelplanner: Este al doilea an în care am apelat la agenția Travel Planner. O agenție extrem de serioasă, care răspunde prompt nevoilor clienților. Au oferte foarte bune și caută locuri de cazare curate și bine întreținute. Suntem extrem de mulțumiți de serviciile agenției.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Agnes Deluxe Hotel Kassandra, Grecia

Care este impresia generala despre hotelul Agnes Deluxe Hotel?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Agnes Deluxe Hotel in proportie de 100% si au acordat nota 9.5. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Agnes Deluxe Hotel?

Categoria Camere (nota 10) si Personal (nota 10) sunt cele mai apreciate la hotelul Agnes Deluxe Hotel. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Facilitati (nota 10), Calitate / pret (nota 10), Amplasare (nota 9), Mancare (nota 9), Atmosfera (nota 9). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.