TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

impresii si pareri Hotel Olympic Star Beach Riviera Olimpului Grecia. Turisti care au fost acolo.


9.4
100%
1 impresii
1 impresii
Impresiile Travel Planner (1)
Amplasare
10
Camere
10
Mancare
10
Personal
10
Atmosfera
9
Facilitati
8
Calitate / pret
9
Impresii pe Hotel Olympic Star Beach

1 impresii reale, verificate 100% - Hotel Olympic Star Beach Riviera Olimpului, Grecia

Impresii pe Hotel Olympic Star Beach

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Riviera Olimpului Grecia
9.3

Încă o vacanță reușită!

Hotel bun, curat, bine organizat. Am avut sentimentul de siguranță din toate punctele de vedere. Totul a fost curat, dezinfectat, personalul preocupat și grijuliu față de turiști. Micul dejun a fost foarte gustos și variat, servit de chelneri, cu manusi și măști. Care nu s-au plâns deloc că le este greu în condițiile astea. Dimpotrivă, tot timpul erau amabili și prietenoși. Mesele au fost distantate. Peste tot, sticluțe cu dezinfectant. La plajă, la fel. Deși putini turiști cel puțin în primele zile, calitatea serviciilor a fost la înălțime. Aspecte negative: mulți țânțari seara la terasă deși chelnerii aduceau spirale antitantari (cred că reprezentanții hotelurilor ar trebui sa ceară autorităților locale dezinsecție periodică), iar accesul în apă în dreptul hotelului este anevoios din cauza pietrelor, apa fiind destul de adâncă aproape de mal. Există alternative în alte zone din stațiune. De asemenea, parcarea ar putea fi amenajată, dar asta e o problemă în multe locuri din Grecia.
Recomand Travelplanner: Promti, atenți și grijulii. Ca întotdeauna! Atât în țară, cât și la destinație. Am fost așteptați de reprezentantul agenției din Paralia, care s-a interesat de calatorie și de condițiile de cazare.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Olympic Star Beach Riviera Olimpului, Grecia

Intrebari frecvente despre Hotel Olympic Star Beach Riviera Olimpului, Grecia

Care este impresia generala despre hotelul Hotel Olympic Star Beach?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel Olympic Star Beach in proportie de 100% si au acordat nota 9.4. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel Olympic Star Beach?

Categoria Amplasare (nota 10) si Camere (nota 10) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel Olympic Star Beach. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Mancare (nota 10), Personal (nota 10), Atmosfera (nota 9), Calitate / pret (nota 9), Facilitati (nota 8). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.