Profita de zilele libere de Rusalii (1-5.06). Prinzi reduceri pana la -35%

vezi ofertele
TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

impresii si pareri Hotel Tesoro Lefkada Grecia. Turisti care au fost acolo.


8.6
100%
2 impresii
2 impresii
Impresiile Travel Planner (2)
Amplasare
8.5
Camere
9.5
Mancare
8.5
Personal
8.5
Atmosfera
8.5
Facilitati
8.5
Calitate / pret
8.5
Impresii pe Hotel Tesoro

2 impresii reale, verificate 100% - Hotel Tesoro Lefkada, Grecia

Impresii pe Hotel Tesoro

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Lefkada Grecia
8.5

Parțial ok

Așezarea hotelului în trepte face destul de greu accesul cu bagaje. Wi-fi funcționează mai greu (aproape deloc). Mâncarea destul de sărăcăcioasa (seara o singura varianta de carne). Un plus la curățenie în camere (lenjerie și prosoape schimbate zilnic).
Recomand Travelplanner: Foarte buna!

Arata mai mult

9.4

Impresii vacanta Lefkada

Un hotel format din bungalow-uri etajate pe panta naturala. Aproape toate au vedere la mare, o calitate excelenta! Este foarte linistit, personalul extrem de amabil. Locurile de parcare sunt aproape suficiente, noi ajungeam noaptea tarziu si nu mai gaseam loc dar parcam pe aleea de acces a hotelului cu acceptul patronului. Mancarea este ok, gatita bine dar aceeasi. Ma refer la micul dejun, in rest am mancat in alte parti.Camerele sunt spatioase, aranjate foarte frumos, baia mare si spatioasa, design si amenajare interioara excelente. Curatenia este punctul lor forte, tot timpul gasesti camera curata perfect, parfumata si asternuturile aranjate chic, chiar ne-a surprins placut! Nota 10 pentru acest hotel!
Recomand Travelplanner: Colaboram excelent cu aceasta agentie. Niciodata nu am avut probleme, totul a fost asa cum am stabilit. Intotdeauna am comunicat excelent! Multumiri speciale Cameliei Diaconu care intotdeauna a fost draguta si ne-a ajutat sa luam deciziile cele mai bune!

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Hotel Tesoro Lefkada, Grecia

Care este impresia generala despre hotelul Hotel Tesoro?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel Tesoro in proportie de 100% si au acordat nota 8.6. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel Tesoro?

Categoria Camere (nota 9.5) si Amplasare (nota 8.5) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel Tesoro. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Mancare (nota 8.5), Personal (nota 8.5), Atmosfera (nota 8.5), Facilitati (nota 8.5), Calitate / pret (nota 8.5). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.