TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Pareri si impresii Hotel Tesoro Lefkada Grecia. 2024 - Travel Planner

3 stele
Lefkada, Grecia - Vezi pe hartă

8.6
100%
2 impresii
2 impresii
Impresiile Travel Planner (2)
Amplasare
8.5
Camere
9.5
Mancare
8.5
Personal
8.5
Atmosfera
8.5
Facilitati
8.5
Calitate / pret
8.5
Impresii pe Hotel Tesoro

2 impresii reale, verificate 100% - Hotel Tesoro

Impresii pe Hotel Tesoro

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Lefkada Grecia
8.5

Parțial ok

Așezarea hotelului în trepte face destul de greu accesul cu bagaje. Wi-fi funcționează mai greu (aproape deloc). Mâncarea destul de sărăcăcioasa (seara o singura varianta de carne). Un plus la curățenie în camere (lenjerie și prosoape schimbate zilnic).
Recomand Travelplanner: Foarte buna!

Arata mai mult

9.4

Impresii vacanta Lefkada

Un hotel format din bungalow-uri etajate pe panta naturala. Aproape toate au vedere la mare, o calitate excelenta! Este foarte linistit, personalul extrem de amabil. Locurile de parcare sunt aproape suficiente, noi ajungeam noaptea tarziu si nu mai gaseam loc dar parcam pe aleea de acces a hotelului cu acceptul patronului. Mancarea este ok, gatita bine dar aceeasi. Ma refer la micul dejun, in rest am mancat in alte parti.Camerele sunt spatioase, aranjate foarte frumos, baia mare si spatioasa, design si amenajare interioara excelente. Curatenia este punctul lor forte, tot timpul gasesti camera curata perfect, parfumata si asternuturile aranjate chic, chiar ne-a surprins placut! Nota 10 pentru acest hotel!
Recomand Travelplanner: Colaboram excelent cu aceasta agentie. Niciodata nu am avut probleme, totul a fost asa cum am stabilit. Intotdeauna am comunicat excelent! Multumiri speciale Cameliei Diaconu care intotdeauna a fost draguta si ne-a ajutat sa luam deciziile cele mai bune!

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Tesoro

Intrebari frecvente despre Hotel Tesoro

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.