TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

impresii si pareri Hotel Tropical Kassandra Grecia. Turisti care au fost acolo.


7.7
80%
5 impresii
5 impresii
Impresiile Travel Planner (5)
Amplasare
7.6
Camere
7.8
Mancare
7.2
Personal
8.2
Atmosfera
8
Facilitati
7.2
Calitate / pret
8.4
Impresii pe Hotel Tropical

5 impresii reale, verificate 100% - Hotel Tropical Kassandra, Grecia

Impresii pe Hotel Tropical

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Kassandra Grecia
7.1

oarecum ok

Un hotel mediocru pt 3 stele care le are. Mancare foarte putin diversificata. Curatenie in fiecare zi. Plaja destul de departe fara umbrele amenajata. Ce era cu umbrele amenajat erau ale hotelurilor de pe plaja. Apa la mal destul de adanca pt copii.
Recomand Travelplanner: Ok. Recomand

Arata mai mult

8.6

Un concediu reusit

6.1

Recomand cu incredere

Un hotel super ok ,personalul este calificat,amabil camera curata si primitoare AC in cameral,mancare este proaspata si diversa,un raport calitate/pret super ok se plateste internetul 2 euro/zi ,Recomand cu incredere si caldura
Recomand Travelplanner: agentia este ok,serioasa,

Arata mai mult

8.7

Hotel corect, vacanta placuta

Eu am calatorit mult si am stat in toate categoriile de hoteluri, asa ca stiu ca nu toate hotelurile sunt la fel. Tropical e un hotel corect de 3 stele. E la mai putin de 10 minute de centrul orasului si de plaja, piscina micuta dar ingrijita, camere mari cu paturi confortabile si un restaurant decent cu buna varietate de mancaruri locale (mai variata seara decat dimineata). Daca va fi sa merg din nou in Hanioti la un pret bun, sigur l-as alege din nou. Notele sunt pentru raportul calitate pret.
Recomand Travelplanner: Initial m-am orientat catre o agentie din orasul meu, dar Travel Planner avea o oferta mai buna. Am primit totul pe mail si repede asta mi-a placut. Dupa un timp, am vazut ca agentia de la mine din oras a inchis. Imi luam teapa. Apelati cu incredere !

Arata mai mult

8.4

Ne-am simtit bine

Nu este perfect dar ne-am simtit bine. Am fi preferat sa fie mai aproape de plaja si un meniu mai consistent la micul dejun. De apreciat ca la hotel exista parcare !! Oricum, pretul a fost bun.
Recomand Travelplanner: Cu siguranta pot sa recomand agentia pentru rapiditatea si profesionalismul de care au dat dovada.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Hotel Tropical Kassandra, Grecia

Care este impresia generala despre hotelul Hotel Tropical?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel Tropical in proportie de 80% si au acordat nota 7.7. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel Tropical?

Categoria Calitate / pret (nota 8.4) si Personal (nota 8.2) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel Tropical. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Atmosfera (nota 8), Camere (nota 7.8), Amplasare (nota 7.6), Mancare (nota 7.2), Facilitati (nota 7.2). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.