Nu ratati super ofertele A-hotels Bulgaria. Pana la -45% reducere (expira vineri)!

vezi detalii
TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Pareri si impresii Hotel Xenios Faros Apartamente Kassandra Grecia

2 stele
Kassandra, Grecia - Vezi pe hartă

9.0
100%
3 impresii
3 impresii
Impresiile Travel Planner (3)
Amplasare
9.6
Camere
8.3
Mancare
8.3
Personal
9.3
Atmosfera
9.3
Facilitati
8.6
Calitate / pret
9.3
Impresii pe Hotel Xenios Faros Apartamente

3 impresii reale, verificate 100% - Hotel Xenios Faros Apartamente

Impresii pe Hotel Xenios Faros Apartamente

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Kassandra Grecia
9.2

Vacanță Grecia, Hotel Possidi Paradise

Hotelul este amplasat foarte aproape de plajă, este curat, plăcut, personalul foarte amabil și zâmbitor, servirea la bar promptă, nu am simțit diferențe între servirea diferitelor categorii de turiști (naționalitate sau ”culoarea” brățărilor de pe mână). Camerele sunt spațioase, aerul condiționat a funcționat foarte bine, patul foarte bun (am dormit foarte bine din prima noapte deși sunt puțin pretențios când vine vorba de a dormi în alt pat decât cel de acasă). Nu ni s-a umblat prin bagaje sau lucrurile scoase și amplasate dezordonat prin cameră. Nu am simțit nevoia să-mi ”securizez” amplasarea actelor, banilor, laptopului sau a altor lucruri pentru care în majoritatea hotelurilor ți se recomandă acest lucru și pentru care ”nu-și asumă răspunderea”. Mâncarea , deși nu prezintă o varietate atât de mare ca a resorturilor echivalente din Turcia, a fost foarte bună, îndestulătoare, pe gustul meu. Poate la deserturi ar fi trebuit să fie mai diversificate, mai ales că erau și destui turiști cu copii mici și eventual supe/ciorbe pentru masa de prânz (când au fost, au fost servite de către personalul propriu, nu am înțeles de ce)
Recomand Travelplanner: După unele mici probleme de comunicare, datorate unor cauze obiective, totul a decurs normal și profesionist din partea lor. Am avut parte de o surpriză plăcută, partenerul grec nemaideschizând locația apartamentelor Faros (clasificare *), am fost redirecționați la Possidi Paradise Hotel (clasificare ****) beneficiind de toate avantajele diferențelor de clasificare fără a plăti nimic în plus față de ceea ce achitasem pentru apartamentele Faros.

Arata mai mult

9.7

Vacanta frumoasa in Grecia

Trebuia să fim cazati la apartamentele Faros,dar la sosire in Kassandra ne,au spus de la recepție că Faros este închis și vom sta la hotel Dolphin Beach.Totul a fost bine,am făcut chek-in mai devreme decât trebuia.Am intrat cu masa de prânz,am mers apoi la plaja,a fost totul bine încă din prima zi.Am fost primii clienți ajunși la hotel pe1iulie,apoi au început să mai vina.Personalul este destul de drăguț,am avut ceva probleme la scurgerea de la baie și le,am spus.A doua zi a rezolvat problema.Mancarea a fost destul de buna,singurul inconvenient a fost lipsa înghețatei,anul trecut am avut înghețată la toate mesele.Plaja este frumoasa cu puțin pietriș,aveam șezlonguri la dispoziție zilnic.Per total,a fost destul de bine și frumos
Recomand Travelplanner: Întotdeauna ne,au ajutat,ne,au lămurit când nu am înțeles ceva.Agentia Travel Planner este ok,este de încredere.de câțiva ani mergem în vacanțe doar cu ei.Multumim Travel Planner!

Arata mai mult

8.8

relaxare

Pro: - liniștit; - este înconjurat de verdeață având o curte interioară mare cu măslini bătrâni și gazon plăcut îngrijit; - camere mari; - aer condiționat; - servicii de curățenie specifice echivalent 3 * la noi; - balcon tip terasă, mare; - chicinetă; - mâncarea este destul de diversificată, fără fastul locurilor de 4, 5*, dar pe gustul nostru, având și specialitățile lor. Localul este curat, decent iar personalul, destul de numeros, își face treaba cu destul profesionalism, fără a deranja. Contra : - termopanele sunt vechi și nu izolează fonic. Zgomotul din spre stradă poate fi deranjant noaptea pentru cei cu somnul mai ușor în total contrast cu liniștea zonei; - deși nu sunt mulți țânțari am folosit totuși autan în serile petrecute în balcon sau în curte (reacțiile alergice suferite în urma înțepăturilor din prima seară au fost totuși mult reduse , 4 - 6 mm, față de cele în urma celor autohtoni , cam de mărimea unei monede de 50 de bani :) ) Îl recomand celor care preferă un loc liniștit și vor să se odihnească.
Recomand Travelplanner: Profesioniști, comunicare excelentă și foarte promptă, flexibilitate la plata avansului și ratelor. Nu am absolut nimic de reproșat în privința corectitudinii sau a altor aspecte.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Hotel Xenios Faros Apartamente

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.