TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

impresii si pareri Hotel 8 Boutique Suites Kassandra Grecia. Turisti care au fost acolo.


9.0
100%
2 impresii
2 impresii
Impresiile Travel Planner (2)
Amplasare
7.5
Camere
10
Mancare
8
Personal
9
Atmosfera
9.5
Facilitati
9.5
Calitate / pret
10
Impresii pe Hotel 8 Boutique Suites

2 impresii reale, verificate 100% - Hotel 8 Boutique Suites Kassandra, Grecia

Impresii pe Hotel 8 Boutique Suites

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Kassandra Grecia
9.4

Vacanta in Grecia

Am fost putini sceptici in ceea ce priveste amplasarea, insa s-a pliat perfect pe dorintele noastre, de a incerca plaje si locuri noi. Camerele si totul era apropximativ nou, nu pot sa spun ca am simtit lipsa unui anumit lucru din camera. Un minus, dar din nou nu atat de mare pentru dorintele noastre, a fost ca locatia nu dispune de restaurant si micul dejun este adus din extern, la ora destul de tarzie daca nu esti matinal, in jur de ora 9. Atmosfera si personalul au fost foarte OK, de bun simt si deschisi la feedback. Dintre facilitati as vrea sa mentionez parcarea, lucru destul de dificil in zona sau contra cost. Noi aveam parcare in curte, fara probleme, cu telecomanda de la poarta. Una peste alta raportul calitate/pret este excelent.
Recomand Travelplanner: Totul foarte rapid, conform asteptarilor, asa cum ne-am obisnutit cu Travel Planner, agentie pe care o alegem de fiecare data cand e cazul si pe care o recomandam cu incredere.

Arata mai mult

9.5

Cazare buna

Un complex de apartamente relatov noi, foarte bine ingrijite.
Recomand Travelplanner: Am apreciat mereu aceasta agentie pentru preturile bune si usurinta cu care decurc formalitatile, de la rezervare, plata, pana la achizitionarea asigurarilor de calatorie.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel 8 Boutique Suites Kassandra, Grecia

Intrebari frecvente despre Hotel 8 Boutique Suites Kassandra, Grecia

Care este impresia generala despre hotelul Hotel 8 Boutique Suites?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel 8 Boutique Suites in proportie de 100% si au acordat nota 9.0. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel 8 Boutique Suites?

Categoria Calitate / pret (nota 10) si Camere (nota 10) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel 8 Boutique Suites. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Atmosfera (nota 9.5), Facilitati (nota 9.5), Personal (nota 9), Mancare (nota 8), Amplasare (nota 7.5). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.