TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

impresii si pareri Hotel Maranton Beach Thassos Grecia. Turisti care au fost acolo.


5.9
2 impresii
2 impresii
Impresiile Travel Planner (2)
Amplasare
8.5
Camere
5
Mancare
6
Personal
5
Atmosfera
6.5
Facilitati
5.5
Calitate / pret
5
Impresii pe Hotel Maranton Beach

2 impresii reale, verificate 100% - Hotel Maranton Beach Thassos, Grecia

Impresii pe Hotel Maranton Beach

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Thassos Grecia
4.1

Dezamagita!

Comparand cu alete hotele de patru stele, Hotel Maranton Beach nu este un hotel de 4 stele din nici un punct de vedere. In afara de aplasarea acestuia si piscina hotelului, altceva nu mi-a placut, mai ales ca pe site-ul acestuia este trecut ca au plaja (foarte mica si plina de pietre ffff mari), hotelul care pare mai degraba o vila, baile cu probleme la obictele sanitare (ruginite, greu de utilizat), mirosul neplacut din camera, mancarea foarte putin diversificata si nu foarte calitativa si lipsa curateniei in hotel.

Arata mai mult

8.3

E ok, dar categoric nu are 4 stele

Am stat o saptamana la acest hotel. au fost cateva lucruri bune: 1. camera spatioasa, 2.cina a fost buna (cred ca s-a schimbat bucatarul), 3.Piscina a fost ok, si in general linistit ... pe langa astea au fost si cateva lucruri marunte care tranforma acest hotel de 4 stele intr-unul de 2. nu merita banii. nu era internet pe nicaieri. scaunele de la piscina erau destul de uzate si unele rupte, plaja e plina de pietre, asa ca nu este cel mai sigur loc pentru copii. nu are TV prin satelit ... doar 10 de canale grecesti. prosoapele au fost schimbate zilnic, dar cateodata aveau un miros ciudat. perdele de dus au fost puse prea sus asa ca apa curgea pe jos, si multe alte chestii in neregula cu hotelul...
Recomand Travelplanner: Cei de la Travel Planner sunt ok. Mi-au spus ca nu ar fi de 4 stele. Au dat dovada de seriozitate.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Maranton Beach Thassos, Grecia

Intrebari frecvente despre Hotel Maranton Beach Thassos, Grecia

Care este impresia generala despre hotelul Hotel Maranton Beach?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel Maranton Beach in proportie de 0% si au acordat nota 5.9. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel Maranton Beach?

Categoria Amplasare (nota 8.5) si Atmosfera (nota 6.5) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel Maranton Beach. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Mancare (nota 6), Facilitati (nota 5.5), Camere (nota 5), Personal (nota 5), Calitate / pret (nota 5). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.

In afara de Hotel Maranton Beach, te-ar mai putea interesa in Thassos, Grecia