Black Friday! Reduceri pana la 40% - vezi toate ofertele

TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

7 impresii si pareri MPM Azurro Hotel Sunny Beach Bulgaria. Turisti care au acolo.


7.4
43%
7 impresii
7 impresii
Impresiile Travel Planner (7)
Amplasare
8.8
Camere
7.7
Mancare
6.8
Personal
7.1
Atmosfera
7.1
Facilitati
7
Calitate / pret
7.7
Impresii pe MPM Azurro Hotel

7 impresii reale, verificate 100% - MPM Azurro Hotel

Impresii pe MPM Azurro Hotel

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
9.9
o vacanta reusita
8.5
Vacanta în Bulgaria
9.9
Sejur OK la un pret bun
Cei de la Azurro nu aveau camere disponibile astfel ca ne-au relocat imediat la Hotel Korona la 100m distanta, acesta avand cu o stea mai mult. Au fost foarte prompti si ne-au permis accesul la piscina si restaurant in ambele locatii pe toata durata sejurului, precum si acces in parcarea noului hotel. Mancarea nu este foarte variata de la o zi la alta dar a fost buna.
Recomand Travelplanner: Cei de la agentie au fost foarte prompti si ne-au furnizat toate informatiile necesare, iar mail-ul primit inainte de plecare cu informatii utile chiar ne-a fost de folos.

Arata mai mult

7.4
Vacanta mea!
Hotelul este ok. Mancarea insa lasa de dorit! Singurele dulciuri au fost biscuitii, iar fructe au fost piersici caise si pere. Cafea daca doreai se putea bea doar la restaurant la mic dejun si pranz . Daca mai doreai cafea era la bar dar trebuia sa platesti pt ea
Recomand Travelplanner: Sunt foarte multumita,este al doilea an cand merg in vacanta cu agentia dv si probabil voi merge si la anul tot cu dv Multumesc

Arata mai mult

6.6
Aveti grija cand selectati un hotel
Hotelul este vechi si prafuit.M-a dus cu gandul mult in urma in vremea comunista.Nu l-as recomanda nimanui.In statiune este un vacarm continuu.

Arata mai mult

7.7
Bine
În general a fost bine, curat, mâncare bună şi proaspătă.Un mare minus pentru locul de parcare. Hotelul dispune de o parcare de 9 locuri şi am fost nevoiţi să plătim parcarea la un alt hotel. Din acest motiv nu aş mai alege acest hotel pentru că nici în viitor nu va avea locuri mai multe. Este Ok pentru cei care merg cu autocarul.
Recomand Travelplanner: Operativitate

Arata mai mult

8.3
Vacanta
Raportul calitate pret este bun
Recomand Travelplanner: Am avut o colaborare exceptionala. Este a doua oara cand am ales aceasta agentie. Nota maxima.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu MPM Azurro Hotel

Intrebari frecvente despre MPM Azurro Hotel

Care este impresia generala despre hotelul MPM Azurro Hotel?
Turistii Travel Planner a recomanda hotelul MPM Azurro Hotel in proportie de 43% si au acordat nota 7.4. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a 7 impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.
Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul MPM Azurro Hotel?
Categoria Amplasare (nota 8.8) si Camere (nota 7.7) sunt cele mai apreciate la hotelul MPM Azurro Hotel. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Calitate / pret (nota 7.7), Personal (nota 7.1), Atmosfera (nota 7.1), Facilitati (nota 7), Mancare (nota 6.8). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.
Alege perioada si calculeaza pret