Ultima zi. Prinde ofertele early booking care expira la 31.03. Poti plati saptamana viitoare

vezi ofertele
TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

impresii si pareri Hotel Mythic Summer Riviera Olimpului Grecia. Turisti care au fost acolo.


9.2
100%
1 impresii
1 impresii
Impresiile Travel Planner (1)
Amplasare
9
Camere
10
Mancare
9
Personal
9
Atmosfera
9
Facilitati
10
Calitate / pret
9
Impresii pe Hotel Mythic Summer

1 impresii reale, verificate 100% - Hotel Mythic Summer Riviera Olimpului, Grecia

Impresii pe Hotel Mythic Summer

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Riviera Olimpului Grecia
9.5

Vacanta Grecia Paralia

Hotelul este nou, cu piscina pentru adulți cât și pentru copii. Are loc de joaca pentru copii și foarte mult gazon liber unde copii pot alerga liber. Personalul de la recepție și restaurant este de nota 10 plus. Sunt foarte amabili și zâmbitori și mereu la dispoziția turistului. Nu pot spune același lucru din păcate și despre personalul de la piscina (salvamarul și barmanița). Asta ar fi singurul minus al acestui hotel. În rest, este cam la 10 minute de mare (mers pe jos). Drumul pana la mare este frumos. Oamenii sunt foarte de treaba. Mergând de la hotel spre mare am trecut pe lângă o mica pensiune a unor localnici care culegea caise din caisul din curte. Ne a surprins plăcut faptul ca ne au oprit și ne au dat caise fără ca noi sa le cerem sau sa ne holbam ostentativ. Mâncarea la hotel este buna, diversificata la micul dejun și mai puțin la cina. In concluzie a fost o vacanta reușită. Recomand hotelul și mai ales agenția Travel Planner. De fiecare data când am rezervat prin Travel Planner am avut vacante de nota 10. Multumim pentru serviciile de calitate. Merita toți banii!
Recomand Travelplanner: Excelent raport preț calitate. Incercati sa rezervati o data prin ei și o sa va convingeți ca e cea mai buna alegere.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Mythic Summer Riviera Olimpului, Grecia

Intrebari frecvente despre Hotel Mythic Summer Riviera Olimpului, Grecia

Care este impresia generala despre hotelul Hotel Mythic Summer?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel Mythic Summer in proportie de 100% si au acordat nota 9.2. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel Mythic Summer?

Categoria Camere (nota 10) si Facilitati (nota 10) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel Mythic Summer. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Amplasare (nota 9), Mancare (nota 9), Personal (nota 9), Atmosfera (nota 9), Calitate / pret (nota 9). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.