Rezerva ofertele din colectia verii. Prinzi reduceri pana la -40% si intri in cursa pentru 11 tone de benzina

vezi detalii
TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Pareri si impresii Hotel Parga Beach Parga Grecia. 2024

5 stele
Parga, Grecia - Vezi pe hartă

9.2
100%
2 impresii
2 impresii
Impresiile Travel Planner (2)
Amplasare
10
Camere
10
Mancare
10
Personal
10
Atmosfera
8
Facilitati
10
Calitate / pret
10
Impresii pe Hotel Parga Beach

2 impresii reale, verificate 100% - Hotel Parga Beach

Impresii pe Hotel Parga Beach

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Parga Grecia
7.3

vacanta - Marius Petrica Padure Parga

Multumit de excursia respectivă; Multumit de calitatea serviciilor; Multumit de plaja; Minusuri: Au lipsit cu desăvârșire activitățile pentru copii! Pe parcursul celor 7 nopți de cazare a existat un singur eveniment dedicat copiilor si anume o sesiune de nici 30minute numita mini-disco. Din pacate, deoarece nimeni nu stia clar unde se organizează am ajuns după 20minute după ora de începere si nu am apucat decât 5minute. Pentru o asemenea locație, faptul ca nu exista activități dedicate copiilor, pentru mine a fost un mare minus. A mai fost o seara de film in aer liber pe plaja. Insa filmul ales îl consider nepotrivit copiilor mici. FIlmul rulat a fost Hotel Transilvania 3, un film cu monștri, film care pe fiul meu cel mic de 3 ani jumătate l-a speriat si a trebuit sa plecam. Un alt minus a fost reprezentat de faptul ca chiar daca excursia a fost achiziționată la nivel de grup cu încă 2 familii, familia mea fost cazată in capătul opus de unde au fost cazate celelalte doua familii. Chiar daca accesul la plaja a fost oarecum facil, nu am înțeles de ce nu am putut fi grupați împreună sau in într-o oarecare apropiere unii de alții.

Arata mai mult

9.7

Vacanta Parga beach resort

Cea mai reusita vacanta! Hotelul superb, mancarea deosebita, personalul foarte atent, iar plaja de vis! Urmatorii ani tot aici vom reveni! Multumim!
Recomand Travelplanner: Jos palaria pentru aceasta agentie. Totul a decurs perfect, iar mesajele de la inceputul si de la sfarsitul sejurului au fost cireasa de pe tort. Vom ramane clientii dvs!

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Hotel Parga Beach

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.