TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

impresii si pareri Hotel Redenka Holiday Club Bansko Ski Bulgaria. Turisti care au fost acolo.


8.3
100%
4 impresii
4 impresii
Impresiile Travel Planner (4)
Amplasare
7.2
Camere
9
Mancare
7.7
Personal
7.2
Atmosfera
9.5
Facilitati
9.2
Calitate / pret
8.5
Impresii pe Hotel Redenka Holiday Club

4 impresii reale, verificate 100% - Hotel Redenka Holiday Club Bansko, Ski Bulgaria

Impresii pe Hotel Redenka Holiday Club

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Bansko Ski Bulgaria
9.2

Redenka holiday club ianuarie

Am avut ocazia sa fim cazati la acest hotel, chiar dupa Anul Nou. Am fost f multumiti de serviciile primite:camere curate, spatioase, in care s-a făcut zilnic curatenie, piscina si jacuzzi cu apa calda, saune functionale. Am apreciat foarte mult si serviciul de transfer catre partie :in 10 minute eram la destinație. Personalul f dragut si amabil. Restaurantul cu mancare buna, personal ii dau nota 8/10. Spatiu foarte frumos si la exterior, loc de joaca, teren de tenis, piscina exterioara pentru sezonul estival. Recomandam!
Recomand Travelplanner: Recomandam agentia. Am gasit preturi foarte bune, fata de alte agentii. Iar acum, proaspat întorși de la munte, rezervam urmatoarea vacanta, tot in Bulgaria, pentru la vara, tot cu Travel Planner pentru ca la un anumit hotel ni s-a dat o oferta cu 200euro mai putin decat ce am primit de la alte agentii. Recomandam!

Arata mai mult

6.6

O vacanța reușită

Hotelul este ok, curat si placut, dar nu poate fi catalogat la 4 stele. Personalul hotelului este ok, cu exceptia celor de la restaurant care pe langa faptul ca nu vorbesc vreo limba straina, nu au nici pregatire in domeniu. Centrul de spa este unul prietenos si relaxant.
Recomand Travelplanner: Desi nu a fost vacanta ideala, ne-am simtit foarte bine.

Arata mai mult

8.5

Revelion Bansko

Am locuit intr-o vile cu 2 dormitoare si am fost foarte multumit de conditiile de cazare.
Recomand Travelplanner: Am tinut legatura cu doamna Mariana Benghes, care a fost o profesionista in adevaratul sens al cuvantului.

Arata mai mult

7.1

PERFECT

ESTE DE 4* CU ADEVARAT
Recomand Travelplanner: ME-A SURPRINS IN MOD FOARTE PLACUT SI AM SI RECOMANDAT CATORVA PRIETENI AGENTIA.JOS PALARIA!!!! MULTUMIM SI CU SIGURANTA VOM MAI APELA LA D-STRA.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Hotel Redenka Holiday Club Bansko, Ski Bulgaria

Care este impresia generala despre hotelul Hotel Redenka Holiday Club?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel Redenka Holiday Club in proportie de 100% si au acordat nota 8.3. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel Redenka Holiday Club?

Categoria Atmosfera (nota 9.5) si Facilitati (nota 9.2) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel Redenka Holiday Club. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Camere (nota 9), Calitate / pret (nota 8.5), Mancare (nota 7.7), Amplasare (nota 7.2), Personal (nota 7.2). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.