TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

impresii si pareri Hotel San Giovanni Lefkada Grecia. Turisti care au fost acolo.


9.8
100%
2 impresii
2 impresii
Impresiile Travel Planner (2)
Amplasare
10
Camere
9.5
Mancare
10
Personal
10
Atmosfera
10
Facilitati
9.5
Calitate / pret
10
Impresii pe Hotel San Giovanni

2 impresii reale, verificate 100% - Hotel San Giovanni Lefkada, Grecia

Impresii pe Hotel San Giovanni

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Lefkada Grecia
10.0

Vacanta Lefkada

Mi-a placut hotelul. Camere frumoase, curate(curatenia s-a facut zilnic), personal amabil, zona linistita. Este nevoie de masina pentru cina in oras dar exista si taverne in zona pentru a evita deplasarea.
Recomand Travelplanner: Sunt foarte multumita de agenie de a carei servicii beneficiez de ani de zile. Inclusiv in aceseasta perioada, anul trecut si anul acesta, am gasit sprijin si comunicarea a fost foarte ok.

Arata mai mult

9.7

6 zile. Prea putin !!

Amplasare la 2 min de plaja.(daca mergi mai incet...) Personalul foarte amabil Si Maria,romanca noastra minunata ,gata sa te ajute oricand. Pozele sunt reale ..Ce vezi ,chiar asta este si acolo Bucataria este utilata cu tot ce vrei Ai rmas fara paine , apa, sau Uzo ? Nici o problema . Patronul iti aduce de la magazinul lui . Fara taxe de transport. Pe scurt: Un loc minunat !
Recomand Travelplanner: Ca intotdeauna. Promptitudine si seriozitate Va multumesc!

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Hotel San Giovanni Lefkada, Grecia

Care este impresia generala despre hotelul Hotel San Giovanni?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel San Giovanni in proportie de 100% si au acordat nota 9.8. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel San Giovanni?

Categoria Amplasare (nota 10) si Mancare (nota 10) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel San Giovanni. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Personal (nota 10), Atmosfera (nota 10), Calitate / pret (nota 10), Camere (nota 9.5), Facilitati (nota 9.5). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.