TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

impresii si pareri Hotel Sunrise Ammouliani Ammouliani Grecia. Turisti care au fost acolo.


8.8
78%
9 impresii
9 impresii
Impresiile Travel Planner (9)
Amplasare
9.1
Camere
8.7
Mancare
8.3
Personal
9.5
Atmosfera
9.3
Facilitati
8.2
Calitate / pret
8.8
Impresii pe Hotel Sunrise Ammouliani

9 impresii reale, verificate 100% - Hotel Sunrise Ammouliani Ammouliani, Grecia

Impresii pe Hotel Sunrise Ammouliani

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Ammouliani Grecia
5.4

Rezonabil

Mă uit la cei ce descriu locația hotelului si mărturisesc cu sinceritate că mint cu nerușinare! Hotelul nu se afla pe o plajă ci e poziționat pe un mal abrupt,pe stâncă. E adevărat,personalul este foarte drăguț,serviabil,camera curată dar foarte mică și mobila inutilă. Nu ai unde îți despacheta lucrurile. Am fost în sute de hoteluri din Europa dar lavoarul montat în cameră,nu am mai văzut!!!! Alt lucru foarte important: mic dejunul este INFECT!!!! Trei chestiuțe,aceleași în fiecare zi,lipsite de gust....cel mai banal mic dejun! Cred că hotelul se pretează cel mai bine,pentru un segment de vârstă cuprins între 50 și 75 de ani,ei văd că apreciază cel mai mult locul. Noi,ca familie cu copii nu am găsit absolut nimic interesant pe această insulă, în afară de plajă. O insulă sărăcăcioasă,plină de pisici,de taverne cu prețuri destul de exagerate pentru ce oferă și unde iei țeapă la tot pasul,în rest.....plictiseala totală! NU RECOMAND!!!

Arata mai mult

10.0

vacanta ammouliani

ca de obicei excelente
Recomand Travelplanner: foarte eficienti si rapizi

Arata mai mult

9.3

Relaxare

Foarte curat, lenjeria și prosoapele schimbate aproape zilnic, liniște desăvârșită și micul dejun suficient de diversificat și bun.
Recomand Travelplanner: Fără greșeală.

Arata mai mult

10.0

foarte bine

9.5

minunat

placut,curat,curte interioara minunata

Arata mai mult

9.9

minunat

f.bine amplasat,gradina minunata,personal f.amabil
Recomand Travelplanner: ff.buna

Arata mai mult

9.0

Linistea de care aveam nevoie

Initial am vrut sa rezervam la Hotelul Ammouliani, la recomandarea unor prieteni care au fost anul trecut, dar nu am gasit locuri. La fata locului, mi-am dat seama ca nu prea conteaza hotelul unde te cazezi pentru ca mai toate sunt la fel - oameni amabili, curatenie, ingrijite (am vazut cateva sa stim alta data). Ar fi fost locul perfect pentru vacanta daca plaja Alykies se afla mai aproape :) Eu si prietenul meu am avut un sejur minunat.
Recomand Travelplanner: Anul trecut am fost in Bulgaria la all inclusive, la un hotel de 4 stele. Va spun sincer ca m-am simtit mult mai bine aici si pe bani mai putini!

Arata mai mult

8.5

Am primit relaxare si stare de bine

Am fost 2 familii si ne-am simtit bine. Mi-a placut gradina hotelului, curatenia, personalul foarte amabil si prietenos. Nu prea functioneaza internetul. Cu toate ca este langa mare (priveliste foarte frumoasa) plaja este practic o amenajare in stanca, pana la care se coboara niste scari. Oricum, plajele frumoase sunt la 1-2 km de sat.
Recomand Travelplanner: Cealalta familie s-a ocupat de formalitati. Nu au fost probleme, ne-am cazat repede.

Arata mai mult

8.0

vacanta la greci

Locul e frumos, curat, personalul amabil. Am avut probleme cu dusul in baie dar l-au reparat de dimineata. Vedere frumoasa la mare, mic dejun satisfacator. A fost putin enervant faptul ca balcoanele erau chiar unul langa altul, deci practic deloc intimitate.
Recomand Travelplanner: nota 8

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Hotel Sunrise Ammouliani Ammouliani, Grecia

Care este impresia generala despre hotelul Hotel Sunrise Ammouliani?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel Sunrise Ammouliani in proportie de 78% si au acordat nota 8.8. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel Sunrise Ammouliani?

Categoria Personal (nota 9.5) si Atmosfera (nota 9.3) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel Sunrise Ammouliani. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Amplasare (nota 9.1), Calitate / pret (nota 8.8), Camere (nota 8.7), Mancare (nota 8.3), Facilitati (nota 8.2). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.