Ultima zi. Prinde ofertele early booking care expira la 31.03. Poti plati saptamana viitoare

vezi ofertele
TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

impresii si pareri Hotel Sunrise Beach Thassos Grecia. Turisti care au fost acolo.


7.0
50%
2 impresii
2 impresii
Impresiile Travel Planner (2)
Amplasare
7
Camere
7
Mancare
7
Personal
7
Atmosfera
7.5
Facilitati
7
Calitate / pret
7
Impresii pe Hotel Sunrise Beach

2 impresii reale, verificate 100% - Hotel Sunrise Beach Thassos, Grecia

Impresii pe Hotel Sunrise Beach

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Thassos Grecia
8.8

Locatie minunata

Conditiile hoteliere corespunzatoare la 3 stele. Camera si baia moderne sí confortabile ( dotare frigider ). Sezlonguri gratuite sí suficiente ptr. toti turistii. Plaja,marea( putin adanca,linistita, curata) super,fara pietre. O locatie de nóta 10 plus, ideala ptr familii cu copii mici. O parere foarte proasta la oferta all inclusive in ceea ce priveste varietatea sí gustul mancarii,bauturior respectiv atitudinea de ignoranta a personalului ín special celui de la bar.
Recomand Travelplanner: Adevarati profesionisti.

Arata mai mult

6.7

Vacanta sub asteptari...

Am avut camera tripla, "curatica". Cand am ajuns in camera, ne-a lovit un miros greu de inchis care provenea de la una din saltele. Am gasit un cearceaf murdar si am mers sa solicit schimbarea la receptie. S-a schimbat abia a treia zi dimineata dupa ce l-am lasat a doua zi seara la receptie. Curatenie in camera nu prea se face. Receptia a motivat ca sunt hotel de trei stele(poate merita una) si nu schimba lenjeria si prosoapele decat la trei zile. Mancarea putina si proasta(pe apucate).Ultimele doua zile am mancat la o taverna in apropiere pe care o si recomand, Taverna Gorgona. Pentru pretul platit la all inclusive...Si nu sunt singurul...am cunoscut romani care au plecat cu trei zile inainte de terminarea sejurului.
Recomand Travelplanner: Impresia despre agentie este foarte buna, totul a decurs ok

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Sunrise Beach Thassos, Grecia

Intrebari frecvente despre Hotel Sunrise Beach Thassos, Grecia

Care este impresia generala despre hotelul Hotel Sunrise Beach?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel Sunrise Beach in proportie de 50% si au acordat nota 7.0. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel Sunrise Beach?

Categoria Atmosfera (nota 7.5) si Amplasare (nota 7) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel Sunrise Beach. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Camere (nota 7), Mancare (nota 7), Personal (nota 7), Facilitati (nota 7), Calitate / pret (nota 7). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.