TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

impresii si pareri Hotel Trinity Residence & SPA Bansko Ski Bulgaria. Turisti care au fost acolo.


6.0
1 impresii
1 impresii
Impresiile Travel Planner (1)
Amplasare
9
Camere
3
Mancare
5
Personal
5
Atmosfera
7
Facilitati
7
Calitate / pret
6
Impresii pe Hotel Trinity Residence & SPA

1 impresii reale, verificate 100% - Hotel Trinity Residence & SPA Bansko, Ski Bulgaria

Impresii pe Hotel Trinity Residence & SPA

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Bansko Ski Bulgaria
7.5

Vacanta Trinity Bansko

Am petrecut 3 nopți la acest hotel. Foarte puține locuri de parcare, la check-in camerele nu erau gata, pozele de la family suite nu sunt reprezentative (sunt reale, din A3), livingul fiind mult mai mic decât ce apare in poze pentru celelalte fs. Micul dejun este decent. Geamurile se închideau cu greu in A7, se simțea miros de tutun, probabil oaspeții anteriori fumaseră înăuntru și am rămas cu tocul de la un geam in mâna. Pereți crăpați. Per total, nota de 7.7 de pe un site de specialitate este poate puțin cam mare din punctul meu de vedere.
Recomand Travelplanner: Cei de la travelplanner au fost ok, ca de obicei. Nici nu mai țin minte a câtă oară este când apelez la serviciile lor. Ar putea sa dea un voucher la fiecare 5 rezervări făcute la ei.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Hotel Trinity Residence & SPA Bansko, Ski Bulgaria

Care este impresia generala despre hotelul Hotel Trinity Residence & SPA?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel Trinity Residence & SPA in proportie de 0% si au acordat nota 6.0. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel Trinity Residence & SPA?

Categoria Amplasare (nota 9) si Atmosfera (nota 7) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel Trinity Residence & SPA. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Facilitati (nota 7), Calitate / pret (nota 6), Mancare (nota 5), Personal (nota 5), Camere (nota 3). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.