In vizita la Batis Beach Kavala, o zona de recreere cu plaja, camping si piscine

O plaja cu multe facilitati si organizare buna, dupa cum o descriu multi dintre cei care au vizitat-o in ultimii ani, Batis Beach face parte din cadrul unui complex autonom din apropierea orasului Kavala. Vizitatorii au acces aici la plaja amenajata, la piscine, la restaurant si la pool bar.

Te invitam sa descoperi in cele ce urmeaza principalele caracteristici ale plajei Batis, iar la noi pe site te intampinam cu unele dintre cele mai bune oferte vacante Grecia.

Localizare Batis Beach, cum ajungi si distante din alte statiuni

Batis Beach poate fi reperata pe Google Maps cu denumirile de “Batis Multiplex Kavala” sau “Camping Batis Beach”. 

Se afla la doar 4,8 kilometri departare de centrul orasului Kavala, iar drumul cu masina intre cele doua dureaza in jur de 12 minute, intr-o zi de vara cu trafic moderat. 

Exista parcare gratuita in zona din spatele plajei, insa se plateste taxa de acces/persoana, respectiv 2 euro/adulti, 1 euro/copii. Complexul este deschis publicului intre orele 09:00 – 19:00. 

Daca vrei sa te deplasezi folosind transportul public local (KTEL Kavalas), e bine de stiut ca la Batis Beach exista si statie de autobuz. Liniile 04 si 08 au opriri aici, iar mai multe informatii despre program si tarife actualizate gasesti pe acest site

Distante pana la Batis Beach din alte statiuni:

  • distanta Palio – Batis Beach: 4,4 kilometri
  • distanta Nea Iraklitsa – Batis Beach: 10,8 kilometri
  • distanta Nea Peramos – Batis Beach: 14 kilometri
  • distanta Ammolofoi – Batis Beach: 17 kilometri

Cum arata Batis Beach si ce servicii si facilitati sunt disponibile aici

Plaja Batis este formata din nisip auriu si are dimensiuni medii. Este localizata intr-un golf retras, in general ferit de vant si de valuri mari. 

Batis Beach este aproape integral amenajata cu sezlonguri si umbrele, care fie sunt incluse in pretul intrarii, fie se pot ocupa in schimbul consumatiei de la beach bar (in functie de sezon). 

Vizitatorii au acces la toalete, dusuri, cabine de schimb, restaurant si pool bar, iar o parte dintre turistii care au fost la aceasta plaja recent spun ca preturile practicate sunt decente. 

Taxa de intrare include si accesul la cele doua piscine (una pentru adulti si alta pentru copii), care pot sau nu sa fie deschise, in functie de sezon. 

Intrarea in mare are o panta medie, iar pe unele portiuni, pot fi intalnite pietre, motiv pentru care se recomanda sa ai la tine si acea incaltaminte speciala pentru apa.  

In unele perioade, la Batis Beach au fost disponibile si cateva atractii gonflabile pentru cei mici, amplasate direct pe apa marii. 

sursa foto Facebook Batis Multiplex Kavala

Cea mai buna perioada pentru o vizita la Batis Beach

Complexul este destul de renumit, atat gratie apropierii fata de orasul Kavala, cat si gratie paletei mai generoase de facilitati si servicii. De aceea, se poate intampla ca in plin sezon sa devina mai aglomerat. 

Daca ai optat pentru o vacanta in zona Kavala in intervalul iulie-august, e bine sa vii la Batis Beach aproape de ora deschiderii (09.30 – 10.00), pentru a prinde loc de parcare si loc pe sezlong acolo unde-ti place, mai ales daca vii aici la final de saptamana. 

Altfel, perioade mai degajate sunt sfarsitul lunii mai – inceputul lunii iunie sau sfarsitul lunii septembrie – inceputul lunii octombrie. Daca vii aici in extrasezon, te sfatuim totusi sa consulti programul actualizat al complexului pe acest site

sursa foto Facebook Batis Multiplex Kavala

Alte plaje aflate la distante rezonabile fata de Batis Beach

In cazul in care ti-ai propus sa descoperi cat mai multe plaje frumoase din zona orasului Kavala, la distante mici fata de Batis Beach te mai asteapta si urmatoarele variante:

Plaja Kalamitsa este localizata la doar 1,3 kilometri distanta de Batis Beach. Este formata din nisip, are o intrare lina spre medie in apa si un aspect relativ ingust. Aici gasesti atat segmente libere, cat si segmente amenajate cu sezlonguri si umbrele. 

Plaja Glastres se afla in directia opusa, in zona statiunii Palio. Nu are dimensiuni foarte mari, insa are o parcare generoasa in zona din spate si o buna administrare (cu punct de salvamar, dusuri, cabine de schimb).

Exista o serie de umbrele de lemn amplasate de catre autoritati pe plaja, iar in extremitatea stanga, Glastres isi bucura vizitatorii si cu cateva portiuni mici de umbra naturala. Nu exista beach bar la aceasta plaja. 

Plaja Palio se desfasoara de-a lungul statiunii cu acelasi nume, avand rol de plaja centrala. Are un aspect ingust, portiuni libere, dar si portiuni organizate cu sezlonguri. 

Intre plaja principala din Palio si Batis Beach sunt aproximativ 4,5 kilometri. 

Plaja Nea Iraklitsa se afla la circa 9 kilometri departare de Batis Beach. Este premiata cu distinctia Blue Flag si ofera acces rapid la restaurante, taverne si magazine.

Pe segmentul central este amenajata cu sezlonguri si umbrele, insa catre extremitati este libera pentru oricine prefera sa se relaxeze pe prosop 🙂 

In loc de concluzie

Batis Beach ramane una dintre plajele comode pentru cei care aleg sa se bucure de mare si de soare in apropierea orasului Kavala, intr-un cadru amenajat si cu mai multe servicii la indemana.

Daca ai fost deja aici, asteptam sa ne impartasesti experienta ta, iar daca ti-am starnit apetitul pentru escapadele pe taram grecesc, te asteptam pe site cu unele dintre cele mai tari oferte vacante Grecia!

  

Travel Planner Conecteaza-te cu noi pentru o experiență completă!

Simplifici procesul de rezervare și ții legatura cu noi pentru oferte exclusive și informații de călătorie

sau
Login cu Facebook Login cu Google
Continuand, inseamna ca esti de acord cu Termenii de utilizare a site-ului si Politica de confidențialitate TravelPlanner.ro

Esti pe maini bune. Vezi ofertele si rezerva in siguranta la conditii super avantajoase.

Ai vazut ofertele noastre in Grecia?