TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner

Sivota Diamond Hotel & Spa Resort Sivota - Grecia, oferte 2022

5 stele
5 stele
Sivota Grecia - Vezi pe hartă
Oferta în curs de actualizare
Fii primul care ne trimite o impresie.
Ai fost aici? Adaugă o impresie
0% / 0 impresii
Alege perioada si calculeaza pret

Informatii hotel

Hotelul Sivota Diamond Hotel & Spa Resort este situat in Sivota, la 700 de metri de plaja Gallikos Molos.
Favorit Travel Planner
Kids club
Piscina exterioara
Arata mai mult

Cazare: Hotelul Sivota Diamond Hotel & Spa Resort are in componenta sa 82 de camere de diferite tipuri.

 • Camerele duble cu vedere la mare sunt situate chiar langa si deasupra zonei de receptie. Accesul se face pe scari sau lift si sunt recomandate persoanelor cu dizabilitati. Au 24 mp fiecare cu paturi duble sau twin si pot gazdui pana la 3 adulti sau 3 adulti si 1 copil si 1 infant (in patut).
 • Junior Suites cu vedere la munte au 32 mp pana la 35 mp fiecare si sunt situate in cladirea principala. Acestea sunt dotate cu paturi duble sau twin si o canapea dubla sau doua simple. Camerele pot gazdui pana la 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 2 copii si 1 infant (in patut).
 • Suites cu vedere la mare au de la 50 pana la 65 mp, dormitor si sufragerie, paturi confortabile, bai mari si balcoane spatioase. Camera de zi poate fi transformata intr-un al doilea
dormitor. Au doua paturi duble sau doua paturi twin si o canapea extensibila. Camerele pot gazdui pana la 4 adulti si 1 copil sau 3 adulti si 2 copii sau 2 adulti si 3 copii si 1 infant (in patut).
 • Bungalow uri vedere la mare cu piscina privata au 24 mp pana la 28 mp si sunt situate la parter. Au paturi duble sau twin si o canapea extensibila. Camerele pot gazdui pana la 3 adulti sau 3 adulti si 1 copil si 1 infant (in patut).
 • Facilitati/servicii: receptie 24 de ore, acces gratuit la internet wireless (Wi-Fi), transfer la plajele din Sivota, piscina in aer liber echipata cu umbrele si sezlonguri, piscina pentru copii, prosoape de piscina si plaja, piscina interioara, sala de fitness, babysitting, parcare gratuita. Animalele de companie nu sunt acceptate.

  Catering: restaurant Efyra, restaurantul The View a la carte, snack bar la piscina.

  Arata mai putin

  Oferta cazare Sivota Diamond Hotel & Spa Resort Sivota, Grecia 2022

    Conditii superflexibile: Anulare gratuita, reprogramare, acordare voucher sau rambursare in caz de carantina la destinatie, test PCR pozitiv inainte de plecarea in vacanta, inchiderea granitelor. Plati in rate.
  Ce este inclus sau nu in pret?

  Nota importanta!

  Incepand cu 01 Ianuarie 2018 turistii vor plati o taxa de cazare la hotelurile din Grecia, calculata in baza numarului de nopti si in functie de categoria hotelului. Taxa se plateste direct la hotel, in momentul efectuarii checkin-ului.

  Hoteluri de 5 stele: 4 euro pe camera pe noapte
  Hoteluri de 4 stele: 3 euro pe camera pe noapte
  Hoteluri de 3 stele: 1,5 euro pe camera pe noapte
  Hoteluri de 2 stele si 1 stea: 0,5 euro pe camera pe noapte

  Hoteluri de apartamente de 4 chei: 1 euro pe camera pe noapte
  Hoteluri de apartamente de 3 chei: 0,5 euro pe camera pe noapte
  Hoteluri de apartamente de 2 chei și 1 cheie: 0,25 euro pe camera pe noapte

  Hotelurile isi rezerva dreptul de a refuza cazarea turistilor care nu platesc aceasta taxa.

  Nota importanta!

  Incepand cu 01 Ianuarie 2018 turistii vor plati o taxa de cazare la hotelurile din Grecia, calculata in baza numarului de nopti si in functie de categoria hotelului. Taxa se plateste direct la hotel, in momentul efectuarii checkin-ului.

  Hoteluri de 5 stele: 4 euro pe camera pe noapte
  Hoteluri de 4 stele: 3 euro pe camera pe noapte
  Hoteluri de 3 stele: 1,5 euro pe camera pe noapte
  Hoteluri de 2 stele si 1 stea: 0,5 euro pe camera pe noapte

  Hoteluri de apartamente de 4 chei: 1 euro pe camera pe noapte
  Hoteluri de apartamente de 3 chei: 0,5 euro pe camera pe noapte
  Hoteluri de apartamente de 2 chei și 1 cheie: 0,25 euro pe camera pe noapte

  Hotelurile isi rezerva dreptul de a refuza cazarea turistilor care nu platesc aceasta taxa.


  *Hotelul isi rezerva dreptul de a efectua modificari asupra serviciilor, fara o notificare in prealabil.
  Reduceri copii / adulti

  Reduceri pentru copii

  • copil intre 0-1.99 ani - gratuit cu 2 adulti (in toate tipurile de camera)
  • cu 2 adulti - copil intre 2-4.99 - reducere de 100 %; copil intre 5-12.99 - reducere de 100 % in perioadele 02.05-16.07 si 21.08-31.10 sau plateste 18 EUR (in Camera dubla - v.munte, Camera dubla - v.mare, Camera dubla bungalow - v.mare, Camera dubla bungalow cu piscina privata, Junior suite - v.munte, Junior suite - v.mare si Vila Deluxe)
  • cu 3 adulti - copil intre 2-4.99 - reducere de 100 %; copil intre 5-12.99 - reducere de 100 % in perioadele 02.05-16.07 si 21.08-31.10 sau plateste 18 EUR (in Junior suite - v.munte si Junior suite - v.mare)
  • cu 4 adulti - copil intre 2-13 - reducere de 100 % (in Vila Deluxe)

  Reduceri pentru adulti

  • al 3-lea adult - plateste intre 35 si 77 EUR (in Camera dubla - v.munte, Camera dubla - v.mare, Camera dubla bungalow - v.mare, Camera dubla bungalow cu piscina privata, Junior suite - v.munte si Junior suite - v.mare)
  • al 3-lea, al 4-lea si al 5-lea adult - reducere de 100 % (in Vila Deluxe)

  Impresii Sivota Diamond Hotel & Spa Resort Sivota

  we plan,
  you review
  Fii primul care adauga o impresie pentru acest hotel!
  Impresia ta conteaza. Impresiile clientilor nostri ne ajuta pentru o experienta de vacanta cat mai placuta si lipsita de griji.
  Adauga o impresie

  Intrebari frecvente despre Sivota Diamond Hotel & Spa Resort

  Cat costa o vacanta la hotelul Sivota Diamond Hotel & Spa Resort?

  In general, varful de sezon (iulie - august) corespunde cu cele mai ridicate preturi.

  Vacantele in extrasezon in Grecia vin cu cel mai bun raport calitate pret pentru vremea excelenta si preturile foarte avantajoase.

  Intra aici si calculeaza cat costa o vacanta in perioada in care vrei sa calatoresti.
  Care sunt conditiile de rezervare pentru hotelul Sivota Diamond Hotel & Spa Resort?
  In afara conditiilor flexibile covid, pentru Sivota Diamond Hotel & Spa Resort oferim conditii super flexibile de plata, rezervare si anulare. Poti achita un avans de 10% ; iar restul cu pana la 2 saptamani inainte de vacanta; Doar -5% penalizare in cazul anularilor sau anulare gratuita daca transformati penalizarea in voucher valoric; orice modificare este gratuita. Avem conditii foarte bune. Intra pe site si rezerva sau vezi mai multe detalii
  Hotel Sivota Diamond Hotel & Spa Resort este potrivit pentru vacanta familiilor cu copil?
  In general majoritatea hotelurilor ofera conditii pentru cazarea famiiilor cu copii. In particular, Sivota Diamond Hotel & Spa Resort nu are aqua park, tobogane sau kids club dar asta nu inseamna ca nu ar fi potrivit pentru vacanta familiei tale. Vezi ce alte facilitati ofera acest hotel.
  Hotelul Sivota Diamond Hotel & Spa Resort are conditii flexibile covid?
  Travel Planner ofera pentru Sivota Diamond Hotel & Spa Resort conditii super flexibile. Anulare gratuita, reprogramare, acordare voucher sau rambursare in caz de carantina la destinatie sau la intoarcerea in tara, test covid pozitiv, inchiderea granitelor, solicitare test PCR negativ de la destinatie
  Care sunt cele mai importante aspecte despre hotelul Sivota Diamond Hotel & Spa Resort?
  Principalele aspecte pe care ar trebui sa le stiti dspre Sivota Diamond Hotel & Spa Resort sunt: favorit Travel Planner, kids club, piscina exterioara. Gasesti mai multe informatii pe site
  Unde gasesc cea mai buna oferta pentru hotelul Sivota Diamond Hotel & Spa Resort?
  Cele mai bune conditii de pret si rezervare le gasiti la Travel Planner - vezi aici oferta noastra. Pentru Sivota Diamond Hotel & Spa Resort, avem tarife convenabile si oferim optiuni flexibile si superflexibile de plata, rezervare si anulare. 98% apreciaza serviciile noastre (peste 18500 impresii) asadar, poti avea incredere in noi. Cei mai multi ne apreciaza in special pentru eficienta si rapiditate. In site, gasesti mai multe despre noi
  Hotelul are piscina interioara?
  La hotelul Sivota Diamond Hotel & Spa Resort nu exista o piscina interioaraAfla aici mai multe detalii
  Permite animale de companie?
  La hotelul Sivota Diamond Hotel & Spa Resort nu sunt permise animalele de companieAfla aici mai multe detalii
  Ce tipuri de camera se pot rezerva la hotelul Sivota Diamond Hotel & Spa Resort
  Cel mai popular tip de camera este Camera dubla bungalow - v.mare. Alte tipuri de camera de la hotelul Sivota Diamond Hotel & Spa Resort: Bungalow - v.mare si piscina privata, Junior suite - v.munte, Vila cu 2 dormitoare si piscina privata, Camera dubla - v.mare, Suite - v.mareVezi aici oferta pentru toate tipurile de camera.
  Care este varsta copiilor pana la care primesc o reducere / gratuitate?
  Hotelul Sivota Diamond Hotel & Spa Resort ofera reduceri sau gratuitati pentru copiii pana la 12 ani si considera infanti (gratuitate) copiii pana la 2 ani. Consultati sectiunea "Reduceri copii / adulti" unde detaliem oferta de reduceri si gratuitati pentru copii si adultiVezi mai multe detalii in site
  Ce alte hoteluri pot fi interesante comparativ cu hotelul Sivota Diamond Hotel & Spa Resort?
  Comparativ cu hotelul Sivota Diamond Hotel & Spa Resort ati putea gasi interesante in Sivota si hotelurile si Hotel Poseidon Beach, Hotel Across Aqua Oliva, Hotel Marbella Elix, Hotel Achilleas. Pentru mai multe variante, consultati oferta completa pentru Sivota
  Alege perioada si calculeaza pret