TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

impresii si pareri Hotel Ammon Zeus Kassandra Grecia. Turisti care au fost acolo.


8.3
100%
5 impresii
5 impresii
Impresiile Travel Planner (5)
Amplasare
9.8
Camere
7.2
Mancare
7.6
Personal
9.2
Atmosfera
9
Facilitati
7.2
Calitate / pret
8.4
Impresii pe Hotel Ammon Zeus

5 impresii reale, verificate 100% - Hotel Ammon Zeus Kassandra, Grecia

Impresii pe Hotel Ammon Zeus

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Kassandra Grecia
8.7

o vacanta ok

9.3

excursie placuta

Personal amabil , hotel ok
Recomand Travelplanner: Foarte prompt

Arata mai mult

9.0

Locatie buna, multumit

Nu este un hotel care impresioneaza cu facilitatile dar imprezioneaza cu vederea la mare. Camerele sunt curate si suficient de spatioase dar ar putea fi renovate. Nu foarte multa diversitate la restaurant dar am gasit ceva sa mancam si a fost gustos. Noi am vrut pe plaja la un pret bun si am fost multumit. Ajungi destul de repede in statiune. Kalithea e frumoasa, plina de viata, cu distractie, animatie, magazine, terase.
Recomand Travelplanner: N-as putea sa le reprosez ceva pentru ca m-au spus de la inceput ca hotelul nu e cine stie ce. Asta a fost bugetul. In rest au fost eficienti si seriosi.

Arata mai mult

8.6

Hotel pe plaja

Ammon Zeus e un hotel bun, pe plaja, cu bar la piscina, snack bar, cafenea si multe altele. Viata de noapte de la bar e numai buna pentru tineri, la fel si atmosfera linistita de la plaja seara. Camerele se incadreaza in standard, ingrijite si cu o vedere spectaculoasa catre mare.
Recomand Travelplanner: Rapizi si eficienti

Arata mai mult

9.3

Pozitie grozava, personal amabil

Localizare e excelenta, personalul foarte prietenos. O chestie putin enervanta a fost ca o parte din plaja e sub umbra in timpul dupa-amiezii. Super multe posibilitati de excursii. Am fost satisfacuti de micul dejun, dar din pacate a fost in fiecare zi acelasi.
Recomand Travelplanner: Despre voi am numai cuvinte de lauda. A fost prima vacanta in Grecia asa ca ne-am bazat pe sfatul vostru si se pare ca nu am gresit. Bravo! Tineti-o tot asa!

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Ammon Zeus Kassandra, Grecia

Intrebari frecvente despre Hotel Ammon Zeus Kassandra, Grecia

Care este impresia generala despre hotelul Hotel Ammon Zeus?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel Ammon Zeus in proportie de 100% si au acordat nota 8.3. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel Ammon Zeus?

Categoria Amplasare (nota 9.8) si Personal (nota 9.2) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel Ammon Zeus. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Atmosfera (nota 9), Calitate / pret (nota 8.4), Mancare (nota 7.6), Camere (nota 7.2), Facilitati (nota 7.2). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.

In afara de Hotel Ammon Zeus, te-ar mai putea interesa in Kassandra, Grecia