Unic in Romania: Oferim gratis 11 tone de benzina sau motorina. Participa la loteria pentru 1 tona de benzina sau unul din cele 200 plinuri

vezi detalii
TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Pareri si impresii Hotel Ammouliani Ammouliani Grecia. 2024

3 stele
Ammouliani, Grecia - Vezi pe hartă

8.9
100%
2 impresii
2 impresii
Impresiile Travel Planner (2)
Amplasare
9
Camere
9
Mancare
9
Personal
9.5
Atmosfera
9.5
Facilitati
6.5
Calitate / pret
10
Impresii pe Hotel Ammouliani

2 impresii reale, verificate 100% - Hotel Ammouliani

Impresii pe Hotel Ammouliani

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Ammouliani Grecia
9.4

super calitate / pret

Locatie perfecta, cu vedere spre golf si muntele Athos. Camera cu mobilier de baza, dar destul de spatioasa si confortabila, cu baie noua. Totul a fost foarte curat iar micul dejun bun. Este hotel doar cu numele, in realitate este ca o pensiune de pe la noi. Gazdele sunt foarte dragute si asta contribuie foarte mult la vacanta. Raport calitate / pret super OK.
Recomand Travelplanner: Foarte eficienti

Arata mai mult

9.4

Simplu, curat si convenabil

Ammouliani clar nu este un hotel de lux. Cu toate acestea, am apreciat amabilitatea personalului, aspectul curat si mai presus de toate locatia;acesta fiind la 200 m de port, departe de zgomotul tavernelor (trupe locale par sa se distreze tipand panadimineata). De asemenea, se poate gasi loc de parcare in jurul hotelului, spre deosebire de altele. Camerele au mobilier destul de modest, insa totul este curat si foarte bine ingrijit. Micul dejun a fost bun, facilitatilechair daca par ieftine, functioneaza asa cum trebuie.
Recomand Travelplanner: Sunt foarte multumit.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Hotel Ammouliani

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.