TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Impresii si pareri Anthemus Sea Beach Suites Sithonia Grecia. Turisti care au acolo.


9.3
100%
5 impresii
5 impresii
Impresiile Travel Planner (5)
Amplasare
9.8
Camere
9.6
Mancare
9.4
Personal
9
Atmosfera
9.4
Facilitati
9
Calitate / pret
9
Impresii pe Hotel Anthemus Sea Beach Suites

5 impresii reale, verificate 100% - Hotel Anthemus Sea Beach Suites Sithonia, Grecia

Impresii pe Hotel Anthemus Sea Beach Suites

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Sithonia Grecia
9.9

Un sejur de 5 stele

Am o singură impresie:foarte bună
Recomand Travelplanner: Servicii foarte bune și promte

Arata mai mult

9.0
Am stat cinci zile la Anthemus la inceputul lui August. Sithonia este un loc foarte frumos cu peisaje frumoase, pline de paduri de pini si plaje de nisip. Asa ca nu ramaneti doar in hotel. Hotelul este situat pe o mica plaja de nisip inconjurat de multi copaci. Am avut un junior suite, cu o canapea extensibila pentru copii; camera era foarte spatioasa si arata bine, inclusiv baia care era bine echipata. Curatenie in camera zilnica, inclusiv schimbat lenjerie de pat si prosoape schimbate. Micul dejun a fost foarte bun, precum si mancarea in general ca varietate si calitate. Restaurantul bufet este probabil cel mai organizat loc din hotel. Parcarea e destul de spatioasa. Acestea sunt lucrurile bune. Plaja: trebuie sa te trezesti pe la 07:00 - 08:00 ca sa prinzi un sezlong pentru intreaga zi !!. Acest lucru e total ineficient in mijlocul verii cand ai ales hotelul tocmai pentru accesul la mare. Daca nu vrei sa astepti la coada, nu ai sezlong toate ziua. Sala de fitness: deschisa doar de la 10:00 la 18:00, iar cand am avut nevoie de instructor niciunul nu era de gasit. Spa-ul: cand ne-am decis sa facem o programare nu mai era disponibil pentru urmatoarele doua zile. Piscine: nu dau voie sa sari in piscina sau sa folosesti mingi. Era totusi un salvamar la datorie tot timpul. La plecare nu ne-au intrebat cum ne-a fost sederea la hotel sau daca avem observatii sau plangeri. Vad ca multi il considera un hotel perfect, insa noi ne asteptam la o atitudine mai flexibila mai putin formala din partea personalului, mai ales cand dai cateva sute de euro pe zi!
Recomand Travelplanner: V-am recomandat

Arata mai mult

9.9

A 2-a vacanta la Anthemus

Un hotel de laudat. E a doua oara cand mergesi cu siguranta vin din nou. De remarcat este gastronomia si personalul super-calificat si foarte amabil. Complexul si camerele sunt foarte curate si totul este bine intretinut.

Arata mai mult

7.9

Pur si simplu minunat!

Experienta generala a fost una foarte placuta, desi faptul ca hotelul este situat pe o peninsula mai izolata nu-i ajuta pe cei care cauta sa faca si cumparaturi. In orice caz, il recomandat, m-am simtit foarte bine.
Recomand Travelplanner: Seriosi

Arata mai mult

9.3

vacante frumoase

hotel cu servicii bune
Recomand Travelplanner: foarte-foarte buna

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Anthemus Sea Beach Suites Sithonia, Grecia

Intrebari frecvente despre Hotel Anthemus Sea Beach Suites Sithonia, Grecia

Care este impresia generala despre hotelul Hotel Anthemus Sea Beach Suites?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel Anthemus Sea Beach Suites in proportie de 100% si au acordat nota 9.3. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel Anthemus Sea Beach Suites?

Categoria Amplasare (nota 9.8) si Camere (nota 9.6) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel Anthemus Sea Beach Suites. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Mancare (nota 9.4), Atmosfera (nota 9.4), Personal (nota 9), Facilitati (nota 9), Calitate / pret (nota 9). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.