TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

impresii si pareri Hotel Cleopatra Beach Lefkada Grecia. Turisti care au fost acolo.


9.1
100%
1 impresii
1 impresii
Impresiile Travel Planner (1)
Amplasare
9
Camere
10
Mancare
8
Personal
10
Atmosfera
10
Facilitati
8
Calitate / pret
9
Impresii pe Hotel Cleopatra Beach

1 impresii reale, verificate 100% - Hotel Cleopatra Beach Lefkada, Grecia

Impresii pe Hotel Cleopatra Beach

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Lefkada Grecia
9.5

Cleopatra Beach - Lefkada

Hotelul corespunde descrierii. Camere mari , absolut curate fara repros, fara exceptie cu vedere la golf (mare) . Soarele bate pe terasa numai spre seara. Amplasarea e buna la numai 1.5km de inelul principal de circulatie pe insula intr-o zona foarte linistita. Dispune de parcare proprie . Desi n-am folosit am observat ca detine o sala de fitness si piscina si pot intemedia inchirieri de barci cu motor. Cei care se vor fi plans de micul dejun monoton sa le readuce aminte de pretul foarte bun. Noi am prelungit cu 1 zi fix la pretul platit prin agentie. Si nu in ultimul rand vrea sa precizez ca am platit 480eur la agentie ceea ce pe Booking era 714eur. Fix aceleasi conditii.
Recomand Travelplanner: Peste asteptari desi nu suntem la prima experienta. Un partener desavarsit pentru o vacanta reusita.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Hotel Cleopatra Beach Lefkada, Grecia

Care este impresia generala despre hotelul Hotel Cleopatra Beach?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel Cleopatra Beach in proportie de 100% si au acordat nota 9.1. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel Cleopatra Beach?

Categoria Camere (nota 10) si Personal (nota 10) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel Cleopatra Beach. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Atmosfera (nota 10), Amplasare (nota 9), Calitate / pret (nota 9), Mancare (nota 8), Facilitati (nota 8). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.