Oferim gratis 11 tone de benzina sau motorina.

vezi detalii
TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Pareri si impresii Hotel Crystal Sunset Luxury Side Turcia. 2024

5 stele
Side, Turcia - Vezi pe hartă

9.4
100%
1 impresii
1 impresii
Impresiile Travel Planner (1)
Amplasare
9
Camere
10
Mancare
10
Personal
10
Atmosfera
10
Facilitati
8
Calitate / pret
9
Impresii pe Hotel Crystal Sunset Luxury

1 impresii reale, verificate 100% - Hotel Crystal Sunset Luxury

Impresii pe Hotel Crystal Sunset Luxury

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Side Turcia
9.6

O vacanta reusita!

Recomand acest hotel. Cand am ajuns la receptie, am fost intampinati de un baiat extrem de amabil, car ne-a dat doua camere cu cea mai frumoasa vedere panoramica catre piscina si mare(desi pe bilet aveam camere cu vedere la parc). Curatenie zilnica in camera, minibar alimentat gratuit in fiecare zi cu doze de racoritoare si cate 2 doze de bere, apa plata si apa minerala. Ceai si cafea in fiecare zi. Mancarea diversificata si gustoasa, bauturi alcoolice si non-alcoolice la discretie peste tot, spectacole in fiecare seara, pe diferite tematici. Tot felul de sortimente de cafea... Piscinele incredibil de curate si cu apa foarte calda. Singurul lucru care m-a deranjat, pentru ca nu am stiut de acest aspect si am fost pusa in fata faptului implinit, a fost faptul ca au schimbat plaja. Nu mai este cea veche, de langa plaja Sunrise Queen(acestia au luat si plaja care le apartinea celor de la Sunset si la care se ajungea foarte repede si pe jos) si au mutat-o tocmai la iesirea din statiune. Ajungeai acolo doar cu shuttle-bus ul pus la dispozitie in mod gratuit de catre hotel, circuland la un interval de 30 min. Pe plaja exista beach bar cu racoritoare, cafea, bere si gustari. Se lucreaza la amenajare, in urmatorii ani probabil plaja va arata mult mai bine. Intrarea in apa este una lina, apa foarte calda si curata, plaja cu nisip fin.
Recomand Travelplanner: O agentie serioasa cu oameni seriosi si care dau dovada de profesionalism. Recomand aceasta agentie. Este deja al doilea an cand calatorim cu ei.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Hotel Crystal Sunset Luxury

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.