TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

impresii si pareri Hotel Porto Carras Sithonia Sithonia Grecia. Turisti care au fost acolo.


8.1
71%
7 impresii
7 impresii
Impresiile Travel Planner (7)
Amplasare
9.2
Camere
7.5
Mancare
7.8
Personal
8
Atmosfera
8.4
Facilitati
8.1
Calitate / pret
7.5
Impresii pe Hotel Porto Carras Sithonia

7 impresii reale, verificate 100% - Hotel Porto Carras Sithonia Sithonia, Grecia

Impresii pe Hotel Porto Carras Sithonia

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Sithonia Grecia
9.8

O vacanta deosebita

Hotelul este frumos, amplasarea de exceptie, sala de mese foarte mare si putin galagioasa, dar in limite normale, curatenie, un sejur foarte reusit, iar anul viitor vom opta pentru 10 zile garantat. Trebuie specificat ca piscinele au toate apa sarata.
Recomand Travelplanner: Este primul an in care mergem cu aceasta agentie, am fost 6 familii, dar impresia este deosebita, toate cerintele indeplinite, la hotel sa tinut cont sa avem camere apropiate, 4 una dupa alta, celelalte 2 la fel una linga alta, in concluzie, numia cuvinte de lauda. Multumim Camelia Diaconu

Arata mai mult

8.3

Nivel mediu spre bine

7.6

ok, in linii mari

ok, in linii mari

Arata mai mult

9.9

Locatie fabuloasa

Am stat la Sithonia si trebuie sa recunosc ca zona si serviciile au fost dincolo de asteptarile noastre. Ofera multe activitati sportive cum ar fi piscinele, golf si tenis. Combinatia plaja, vedere la mare si amenajarile in aer liber fac ca locul sa fie ideal pentru vacantele de vara. Cel putin asa a fost pentru noi. Deasemenea personalul a fost de mult ajutor iar camerele erau curate si spatioase. Mancarea a fost buna, dar uneori am simtit ca se refoloseste.
Recomand Travelplanner: Nimic de reprosat. Foarte eficienta. Am primit documentele in 3 ore de la comanda.

Arata mai mult

4.5

O tampenie

Hotel comunist, mi-am stricat vacanta.

Arata mai mult

9.2

Mai degraba 4 stele

Locatie (plaja frumoasa si vedere la munte si mare, teritoriu vast, sat frumos in apropiere), all inclusive cu baruri bune si vin chiar din propria lor vie, plaja mare si ingrijita, multe activitati sportive. Personal la receptie amabil - intotdeauna gata sa te ajute. Nu sunt probleme cu fumatul - se poate pe balconul camerei. Singurul minus pe care l-am observat e ca pe alocuri mobilierul nu mai este asa de nou. Noi am fost 4 familii si toti am ajuns la concluzia ca pentru 4 stele este in regula.
Recomand Travelplanner: E a 3-a oara. Ne-am facut abonament la Travel Planner. Dl Sebastian este foarte serios si amabil.

Arata mai mult

9.1

Si bune si rele

Locatia e absolut uimitoare, decorul frumos, insa dezamageste cand vine vorba de micile detalii. De exemplu a trebuit sa platim accesul la internet, cand si un hotel de 30 euro pe nopate il ofera gratuit. Casino-ul de alaturi taxeaza € 6 la intrare. La mic dejun mancarea incepe sa se stranga inainte de ora inchiderii. Cand intri in hotel, simti ca e imbatranit iar tentativele de renovare nu sunt cele mai bune si uneori in contrast cu tipicul initial al hotelului. Concluzie - o senzatie de ieftineala la un loc asa de minunat. Daca puteti trece peste cele de mai sus, veti avea o vacanta reusita. Camerele sunt bine echipate si chiar confortabile.
Recomand Travelplanner: Chiar daca am colaborat doar prin telefon si email, promtitudinea informarea corecta si grija fata de client au fost maxime.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Porto Carras Sithonia Sithonia, Grecia

Intrebari frecvente despre Hotel Porto Carras Sithonia Sithonia, Grecia

Care este impresia generala despre hotelul Hotel Porto Carras Sithonia?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel Porto Carras Sithonia in proportie de 71% si au acordat nota 8.1. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel Porto Carras Sithonia?

Categoria Amplasare (nota 9.2) si Atmosfera (nota 8.4) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel Porto Carras Sithonia. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Facilitati (nota 8.1), Personal (nota 8), Mancare (nota 7.8), Camere (nota 7.5), Calitate / pret (nota 7.5). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.