TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

impresii si pareri Lesse Hotel Kassandra Grecia. Turisti care au fost acolo.


5.8
33%
3 impresii
3 impresii
Impresiile Travel Planner (3)
Amplasare
6.3
Camere
6
Mancare
6.6
Personal
5.3
Atmosfera
5.6
Facilitati
5.3
Calitate / pret
5.3
Impresii pe Lesse Hotel

3 impresii reale, verificate 100% - Lesse Hotel Kassandra, Grecia

Impresii pe Lesse Hotel

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Kassandra Grecia
4.1

Vacanță Grecia

Hotelul, in niciun caz 4stele , camera mare,dar cabina de duș din baie, este fffff mică 1/1m, abia ai loc ... Curățenia se face după ora 12, deci când ar fi perioada de somn.... Mizerie pe plajă...terasă de pe plajă se deschide destul de târziu . In concluzie, NU recomand...

Arata mai mult

5.0

Hotel Lesse hanioti august 2017

Am fost la acest hotel în august 2017. Nu este un hotel de 4 stele; 3 stele este mai mult decât suficient. Primirea din partea personalului a fost foarte rece, la fel și plecarea. În prima dimineața am întârziat 20 de minute la micul dejun ( după un drum de 11 ore am îndrăznit sa nu ne trezim în intervalul 7.00-10.00) și evident ca nu s-a putut face nimic ptr noi, deși plătisem ptr el. Am fost îndrumați catre barul din incinta hotelului sa servim micul dejun contra cost evident. Am solicitat la recepția hotelului sa ne ajute cu micul dejun însă recepționere de acolo a fost foarte categorica cu noi refuzandu-ne rugămintea, însă ne-a asigurat pe un ton răspicat ca dacă dorim ne pot suna ei dimineața sa putem ajunge la timp la masa. În ce privește curățenia se făcea doar la suprafață. Patul ne-a fost schimbat în 9 nopti doar de 2 ori. În baie mirosea a umezeala și niciodată a dezinfectat. Deși oferta cuprindea șezlonguri la plaja, nu s-a specificat faptul ca trebuia sa consumi de cel puțin 10 euro doar ptr dimineața (2 băuturi cele mai ieftine) și încă pe atât seara. Din acest motiv am refuzat sa mai mergem acolo pe lângă faptul ca personalul de pe plaja a fost foarte agresiv. În a doua zi și ultima de mers la plaja lor White Beach unul dintre cei care serveau pe plaja a venit la noi sa ne întrebe ce avem în pahar. Penibil de-a dreptul. Nu recomand acest hotel.

Arata mai mult

9.5

Concediu frumos.

Hotel bunicel dar nu de 4 stele,curatenie in fiecare zi,mancare buna,wi-fi dezastruos si ma deranjat ca fiind cazat la hotel nu ai voie la piscina sa consumi nimic din camera,lucru care il patesc prima data in grecia. Per total o vacanta reusita. Multumesc Travel Planner.
Recomand Travelplanner: E prima data cand merg prin agentia Travel Planner dar am fost foarte multumit,inclusiv de mesajele si mailuri primite si de atentia de care am beneficiat. Multumesc .

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Lesse Hotel Kassandra, Grecia

Care este impresia generala despre hotelul Lesse Hotel?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Lesse Hotel in proportie de 33% si au acordat nota 5.8. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Lesse Hotel?

Categoria Mancare (nota 6.6) si Amplasare (nota 6.3) sunt cele mai apreciate la hotelul Lesse Hotel. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Camere (nota 6), Atmosfera (nota 5.6), Personal (nota 5.3), Facilitati (nota 5.3), Calitate / pret (nota 5.3). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.