TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

impresii si pareri Secret Paradise Hotel & Spa Kassandra Grecia. Turisti care au fost acolo.


8.1
50%
2 impresii
2 impresii
Impresiile Travel Planner (2)
Amplasare
9
Camere
8
Mancare
8
Personal
8.5
Atmosfera
8.5
Facilitati
8
Calitate / pret
7
Impresii pe Secret Paradise Hotel & Spa

2 impresii reale, verificate 100% - Secret Paradise Hotel & Spa Kassandra, Grecia

Impresii pe Secret Paradise Hotel & Spa

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Kassandra Grecia
7.7

Impresii despre Halkidiki

In primul rand, cand am cautat hotel, acest hotel apare pe net ca un hotel de 4 stele.Nu este de 4 stele.De 3 da! Camerele micute, baile f.mici si urat mirositoare probabil din cauza canalizarii. Restaurantul micut dar cochet.Mancarea nu foarte diversificata, dar buna..gaseai ce sa mananci.In schimb foarte prost la capitolul "fructe" ..dimineata gaseai doar putin pepene si cateva felii de portocale, si seara tot pepene.Nici la desert nu aveau cine stie ce.Aveau o sarlota, gen Dr.Oetker si crema tot gen Dr.Oetker.Intr-o seara sau doua am avut si altceva gen prajitura. Seara nu ti se oferea apa.Trebuia sa o cumperi si costa 1.5 euro sticla de 1 litru.
Recomand Travelplanner: Cu agentia am mers anul trecut in Bulgaria , am apelat si anul acesta si cu siguranta vom mai apela. Am recomandat-o deja.

Arata mai mult

9.2

Paradise in Grecia

Ne-a placut foarte mult aici. Angajatii sunt foarte ospitalieri, intotdeauna erau gata sa ajute. Mancarea nu foarte variata dar gustoasa. Hotelul e foarte confortabil si are vedere la mare. Vizavi e un parc pentru pinic unde poti sta la aercurat. Plaja la circa 100 de metri si este curata, cu nisip.
Recomand Travelplanner: Foarte serioasa si de incredere. Am avut un telefon de urgenta si am fost surprinsa de profesionalism. Ne ratacisem si indicatiile chiar ne-au ajutat. Multumim

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Secret Paradise Hotel & Spa Kassandra, Grecia

Care este impresia generala despre hotelul Secret Paradise Hotel & Spa?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Secret Paradise Hotel & Spa in proportie de 50% si au acordat nota 8.1. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Secret Paradise Hotel & Spa?

Categoria Amplasare (nota 9) si Personal (nota 8.5) sunt cele mai apreciate la hotelul Secret Paradise Hotel & Spa. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Atmosfera (nota 8.5), Camere (nota 8), Mancare (nota 8), Facilitati (nota 8), Calitate / pret (nota 7). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.